Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Telefonu kablo ile PC'ye bağladım bilgisayardan telefona video atacağım ama atamıyorum. Nasıl atabilirim?
Arkadaşlar merhaba. Telefonu kablo ile PC'ye bağladım bilgisayardan telefona video atacağım ama atamıyorum. Nasıl atabilirim?
Firostr Megapat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 RAR'dan çıkarıp deneyin. Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 Quessa dedi: Arkadaşlar merhaba. Telefonu kablo ile PC'ye bağladım bilgisayardan telefona video atacağım ama atamıyorum. Nasıl atabilirim? Eki Görüntüle 2222619 Genişletmek için tıkla... P2P siteler kullanabilirsin, çok daha güvenli, boyut sınırı yok ve hızlı. Share files privately, fast and without size limit using ToffeeShare Artı 0 Eksi
Quessa dedi: Arkadaşlar merhaba. Telefonu kablo ile PC'ye bağladım bilgisayardan telefona video atacağım ama atamıyorum. Nasıl atabilirim? Eki Görüntüle 2222619 Genişletmek için tıkla... P2P siteler kullanabilirsin, çok daha güvenli, boyut sınırı yok ve hızlı. Share files privately, fast and without size limit using ToffeeShare