4 421440 Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 77 Çözümler 1 29 Aralık 2022 #1 Son günlerde tuhaf sesler çıkarmaya başladı bilgisayara donanımsal veya yazılımsal bir değişiklik yapmadım geçen yıl sadece hard disk değişti. Korkmaya başladım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Son günlerde tuhaf sesler çıkarmaya başladı bilgisayara donanımsal veya yazılımsal bir değişiklik yapmadım geçen yıl sadece hard disk değişti. Korkmaya başladım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm volkSWAGen666 29 Aralık 2022 421440 dedi: Yok abi düzeldi şimdi biraz geri ittim ses gelmiyor ama süpürge sesi geliyor ve bu sesde aynı yerden işlemci fanından geliyor. Genişletmek için tıkla... Toz al, termal macun yenilemeyi dene.
421440 dedi: Yok abi düzeldi şimdi biraz geri ittim ses gelmiyor ama süpürge sesi geliyor ve bu sesde aynı yerden işlemci fanından geliyor. Genişletmek için tıkla... Toz al, termal macun yenilemeyi dene.
KS KS 4 421440 Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 77 Çözümler 1 29 Aralık 2022 #11 volkSWAGen666 dedi: Fan bükülmüş heralde. Genişletmek için tıkla... Yok abi düzeldi şimdi biraz geri ittim ses gelmiyor ama süpürge sesi geliyor ve bu sesde aynı yerden işlemci fanından geliyor. Artı 0 Eksi
volkSWAGen666 dedi: Fan bükülmüş heralde. Genişletmek için tıkla... Yok abi düzeldi şimdi biraz geri ittim ses gelmiyor ama süpürge sesi geliyor ve bu sesde aynı yerden işlemci fanından geliyor.
volkSWAGen666 Centipat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 568 Çözümler 2 Yer Fugging, Üst Avusturya 29 Aralık 2022 #12 421440 dedi: Yok abi düzeldi şimdi biraz geri ittim ses gelmiyor ama süpürge sesi geliyor ve bu sesde aynı yerden işlemci fanından geliyor. Genişletmek için tıkla... Toz al, termal macun yenilemeyi dene. Artı 0 Eksi Çözüm
421440 dedi: Yok abi düzeldi şimdi biraz geri ittim ses gelmiyor ama süpürge sesi geliyor ve bu sesde aynı yerden işlemci fanından geliyor. Genişletmek için tıkla... Toz al, termal macun yenilemeyi dene.
KS KS 4 421440 Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 77 Çözümler 1 29 Aralık 2022 #13 volkSWAGen666 dedi: Toz al, termal macun yenilemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Tozu alabilirim termal macunum yok volkSWAGen666 dedi: Toz al, termal macun yenilemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Abi bence bu fan hızlı dönüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 29 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
volkSWAGen666 dedi: Toz al, termal macun yenilemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Tozu alabilirim termal macunum yok volkSWAGen666 dedi: Toz al, termal macun yenilemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Abi bence bu fan hızlı dönüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
volkSWAGen666 Centipat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 568 Çözümler 2 Yer Fugging, Üst Avusturya 29 Aralık 2022 #14 421440 dedi: Tozu alabilirim termal macunum yok Abi bence bu fan hızlı dönüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O da olabilir tabii. BIOS'tan biraz düşürmeyi dene. Artı 0 Eksi
421440 dedi: Tozu alabilirim termal macunum yok Abi bence bu fan hızlı dönüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O da olabilir tabii. BIOS'tan biraz düşürmeyi dene.