T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 30 Ocak 2022 #1 Bilgisayardan ücretsiz logo yapma programları var mıdır? (Site içi logo maker istemiyorum.)
Keurova Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 224 30 Ocak 2022 #2 Canvayla çoğu şeyi yapabilirsiniz site içi olduğu halde ancak program isterseniz Adobe Photoshop indirebilirsiniz.
Canvayla çoğu şeyi yapabilirsiniz site içi olduğu halde ancak program isterseniz Adobe Photoshop indirebilirsiniz.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #3 Keurova dedi: Canvayla çoğu şeyi yapabilirsiniz site içi olduğu halde ancak program isterseniz Adobe Photoshop indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Site içi logo maker istemiyorum diyor çocuk sen gelmiş bir dünya veletin logo için kullandığı siteyi öneriyorsun.
Keurova dedi: Canvayla çoğu şeyi yapabilirsiniz site içi olduğu halde ancak program isterseniz Adobe Photoshop indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Site içi logo maker istemiyorum diyor çocuk sen gelmiş bir dünya veletin logo için kullandığı siteyi öneriyorsun.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.831 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 30 Ocak 2022 #4 Gravit Designer deneyebilirsiniz.
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 30 Ocak 2022 #5 TimoLoX dedi: Site içi logo maker istemiyorum diyor çocuk sen gelmiş bir dünya veletin logo için kullandığı siteyi öneriyorsun. Genişletmek için tıkla... Aslında site içi de olabilir ama genellikle site içilerde özgür olamıyorsunuz yapabileceğiniz şeyler kısıtlı.
TimoLoX dedi: Site içi logo maker istemiyorum diyor çocuk sen gelmiş bir dünya veletin logo için kullandığı siteyi öneriyorsun. Genişletmek için tıkla... Aslında site içi de olabilir ama genellikle site içilerde özgür olamıyorsunuz yapabileceğiniz şeyler kısıtlı.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Ocak 2022 #6 photopea.com kullanabilirsiniz, ayrıca PS şablonlarını bu site içinde düzenleyebilirsiniz. Eğer kullandığınız cihaz kötü ise sizi çıldırtabilir.
photopea.com kullanabilirsiniz, ayrıca PS şablonlarını bu site içinde düzenleyebilirsiniz. Eğer kullandığınız cihaz kötü ise sizi çıldırtabilir.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #7 TechnoMisafir12 dedi: Aslında site içi de olabilir ama genellikle site içilerde özgür olamıyorsunuz yapabileceğiniz şeyler kısıtlı. Genişletmek için tıkla... Hazır logolar oluyor sen sadece oraya isim marka adı yazıyorsun kendi hayal gücünü kullanıp sana özgü bir şey yapamıyorsun.
TechnoMisafir12 dedi: Aslında site içi de olabilir ama genellikle site içilerde özgür olamıyorsunuz yapabileceğiniz şeyler kısıtlı. Genişletmek için tıkla... Hazır logolar oluyor sen sadece oraya isim marka adı yazıyorsun kendi hayal gücünü kullanıp sana özgü bir şey yapamıyorsun.