Çözüldü Bilgisayardan USB çıkarma sesi geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aliyevv07

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımdan USB takma çıkarma sesi geliyor ve bu ses geldiği zaman bilgisayar kasıyor ve takılıyor. Aynı zamanda bu ses geldiği zaman ekran da kapanıp geri geliyor (göz kırpar gibi çok kısa bir süre). PC kullanılmaz hale geldi neredeyse şu takılmalar yüzünden. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Dediğinizi yaptım zaten ama sorun devam ediyor.

Ses geliyor ama aynı ses değil, kablolarda tam oturuyor.

Peki aynı şey mi yaşanıyor? Aygıt yöneticisine gidip "aygıtı kaldır" dediğiniz zaman size "kaldırayım mı yoksa driverları sileyim mi?" diye soruyor driverları komple silip dener misiniz?

Hocam sanırım sorun ekran kartından DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurun.

Windows tuşu+CTRL+left Shift+b yaptığınızda da aynı şey yaşanıyor mu? ekran kartının güç kablolarına yerine tam oturup oturmadığına bir bakar mısınız?

Hocam sanırım sorun ekran kartından DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurun.

Peki aynı şey mi yaşanıyor? Aygıt yöneticisine gidip "aygıtı kaldır" dediğiniz zaman size "kaldırayım mı yoksa driverları sileyim mi?" diye soruyor driverları komple silip dener misiniz?

Çözüm

Hocam kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı. Dediğiniz gibi driverları sildim ve PC kapatıp yeniden başlattım, şimdi sorunum çözüldü gibi gözüküyor. Ne bir ses ne de bir takılma var. Çok teşekkür ederim.

Sonraki sefere son versiyonu değil 1-2 versiyon aşağı driver indir son driverlar sıkıntılı olabilir. Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…