Mehmetcxz Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Bilgisayardan USB'ye dosya atarken bilgisayar donuyor ve beyaz ekran veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayardan USB'ye dosya atarken bilgisayar donuyor ve beyaz ekran veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #2 Sadece usb ile mi oluyor? Masaüstünde yüksek boyutlu herhangi bir dosyayı kopyala yapıştır yapın sonra silin, eğer dosya kopyalanıp yapıştırılırken tekrar sorun çıkarsa sabit disk hatası olma ihtimali artıyor HDD mi kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Sadece usb ile mi oluyor? Masaüstünde yüksek boyutlu herhangi bir dosyayı kopyala yapıştır yapın sonra silin, eğer dosya kopyalanıp yapıştırılırken tekrar sorun çıkarsa sabit disk hatası olma ihtimali artıyor HDD mi kullanıyorsunuz?
KS KS Mehmetcxz Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #3 2-3 Defa denedım usb'ye dosya atılmıyodu ama şimdi denedim ve oldu.Masaüstünde de bi sorun olmadı.Bu arada SSD kullanıyorum. Bu sorun eskidende 3-4 ay oncede oluyodu yani büyük ihtimal bidaha olur. Artı 0 Eksi
2-3 Defa denedım usb'ye dosya atılmıyodu ama şimdi denedim ve oldu.Masaüstünde de bi sorun olmadı.Bu arada SSD kullanıyorum. Bu sorun eskidende 3-4 ay oncede oluyodu yani büyük ihtimal bidaha olur.