Efex Hectopat Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar bilgisayardan TV izliyorum burdaki video ile: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Size soracağım şey bunun daha profesyonel yanı var mıdır? Yani LNB'yi televizyona bağlayabilir miyim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2015
Arkadaşlar bilgisayardan TV izliyorum burdaki video ile: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Size soracağım şey bunun daha profesyonel yanı var mıdır? Yani LNB'yi televizyona bağlayabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 22 Kasım 2015 #2 kasa içine takılan veya USB girişli tv kartları var kablo ile çanaktan alıp izleyebilirsin. profesyonelliği aldığın tv kartının özellikleri belirler 300 dolarlık kartların olduğunu biliyorum.
kasa içine takılan veya USB girişli tv kartları var kablo ile çanaktan alıp izleyebilirsin. profesyonelliği aldığın tv kartının özellikleri belirler 300 dolarlık kartların olduğunu biliyorum.