Bilgisayardan Windows lisansını tamamen silmek

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar zamanında bir hata edip KMS ile lisanslamıştım lakin artık bu şekilde kullanmak istemiyorum. Format atsam bile otomatik etkin geliyor. Bunu tamamen silmenin bir yolu var mı? Sanki sıfır alınmış cihaz gibi olmasını istiyorum. HDD'den gömülü lisanstan ya da BIOS'tan tamamen silmek istiyorum.

1. Windows USB'si hazırla.

2.bilgisayarı sok BIOS bilini çıkar ve batraya ve adaptor takılı değilken 30 sn boyunca açma tuşuna basılı tut.

3.bilgisayarını USB'den sıfırla ve sıfır bir bilgisayar.

1. Windows USB'si hazırla.

2.bilgisayarı sok BIOS bilini çıkar ve batraya ve adaptor takılı değilken 30 sn boyunca açma tuşuna basılı tut.

3.bilgisayarını USB'den sıfırla ve sıfır bir bilgisayar.
Bunlar zaten denediğim şeyler. Windows etkin olarak geliyor.

Format atarken Microsoft'a login oluyor musunuz? e-mail ve şifrenizi girerseniz, illegal yazılımın girdiği anahtarı sisteme tanımlıyor olabilir.

Format atarken Microsoft'a login oluyor musunuz? e-mail ve şifrenizi girerseniz, illegal yazılımın girdiği anahtarı sisteme tanımlıyor olabilir.
Çevrimdışı hesap ile giriyorum. Sadece mağazada hesaba giriyorum. Ama sanırım tamamen kaldırdım. KMS'ye ait hiç bir .dll veya .exe yoktu. Kod ile kaldırdım lisansı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı