Bilgisayardan YouTube shorts videosu nasıl yapılır?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Yazdığım gibi PC'den shorts videosu yapmak istiyorum. Ancak hangi uygulamayı kullanacağımı bilmiyorum. Hatta hiçbir uygulama bilmiyorum desem yeridir. Eğer biliyorsanız, söyleyebilir misiniz? İyi akşamlar...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Basit efektler flaan kullanacaksaniz Capcut PC oneririm ama efektleri bol ve kaliteli olacaksa Premiere Pro ve After Effects oneririm.

Önerilerim:
Capcut: Ücretsiz, hızlı, basit efektler, basit ama iyi editler için uygun
Davinci Resolve: Ücretsiz, filmler için bile kullanılan profesyonel bir uygulama, aklındakini yapabileceğin bir şey.

Premiere Pro: Ücretli, üst düzey, profesyonel, emek gerektiren editler ve gelişmiş efektler ile profesyonel bir iş çıkarmak isteyenler için uygun.

After Effects: Yine ücretli ama bu fena bir şey. Üst düzey profesyonel editler yapılıyor genelde bu uygulamayla, profesyonel işler için kullanılabilir. Ücretli kategorilerden en iyilerinden biri.

Şu an Clipchamp kullanıyorum. Basit ve ücretsiz o yüzden tavsiyemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…