V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 504 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #1 Merhaba herkese, daha önceden bilgisayar üzerinden televizyondaki YouTube bağlanıp görüntü aktarabiliyordum. Simge çıkardı önceden şimdi öyle bir simge yok. Nedeni nedir acaba? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 180,4 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba herkese, daha önceden bilgisayar üzerinden televizyondaki YouTube bağlanıp görüntü aktarabiliyordum. Simge çıkardı önceden şimdi öyle bir simge yok. Nedeni nedir acaba?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #2 Farklı Wi-Fi'lere bağlı olabilirsin ya da hesaptan çıkış yapmış olabilir.
V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 504 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #3 Yigithan Yildirim dedi: Farklı Wi-Fi'lere bağlı olabilirsin ya da hesaptan çıkış yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Az önce hesabımı bağladım. Ancak yine yayın simgesi yok.
Yigithan Yildirim dedi: Farklı Wi-Fi'lere bağlı olabilirsin ya da hesaptan çıkış yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Az önce hesabımı bağladım. Ancak yine yayın simgesi yok.