ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 19 Ağustos 2020 #1 Bilgisayarı 1-2 hafta kullanmazsak bir şey olur mu?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 19 Ağustos 2020 #2 Hayır. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 19 Ağustos 2020 #4 Açık vaziyette mi? Kapalıyken 2 sene de kapalı kalsa sanki dün kapatıp bugün açmışsınız gibi olur da, ondan sordum. Artı 0 Eksi
Açık vaziyette mi? Kapalıyken 2 sene de kapalı kalsa sanki dün kapatıp bugün açmışsınız gibi olur da, ondan sordum.
iGY 6 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 1.895 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Miami, FL 19 Ağustos 2020 #5 Kemânkeş- dedi: Açık vaziyette mi? Kapalıyken 2 sene de kapalı kalsa sanki dün kapatıp bugün açmışsınız gibi olur da ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Açık vaziyette de sorun olmayacaktır. İsterseniz 6-7 ay açık bırakabilirsiniz. Bir sorun yaratmaz. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Açık vaziyette mi? Kapalıyken 2 sene de kapalı kalsa sanki dün kapatıp bugün açmışsınız gibi olur da ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Açık vaziyette de sorun olmayacaktır. İsterseniz 6-7 ay açık bırakabilirsiniz. Bir sorun yaratmaz.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2020 #6 Kapalı şekilde 2 seneden fazla kaldı. Mavi ekran sorunlarından çekilmiyor. Artı 0 Eksi
YasinÇ. Decapat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 315 Çözümler 1 19 Ağustos 2020 #7 Eğer Laptop ise çok büyük performans kayıpları olabiliyor bazen. Ben hem laptop hem masaüstü kullanıyorum masa üstünde böyle sorunlar olmadı ama laptop ta bu tür sorunları çok yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Eğer Laptop ise çok büyük performans kayıpları olabiliyor bazen. Ben hem laptop hem masaüstü kullanıyorum masa üstünde böyle sorunlar olmadı ama laptop ta bu tür sorunları çok yaşıyorum.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 19 Ağustos 2020 #8 Açık veya kapalı pek bir sıkıntı yaratmaz, işimden dolayı 5 ay boyunca bilgisayarı hiç kapatmadığım da oldu. Artı 0 Eksi
Açık veya kapalı pek bir sıkıntı yaratmaz, işimden dolayı 5 ay boyunca bilgisayarı hiç kapatmadığım da oldu.
KS KS ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 19 Ağustos 2020 #9 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Kapalı şekilde 2 seneden fazla kaldı. Mavi ekran sorunlarından çekilmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 sene değil ne yaptınya. Dershaneye gidiyorum bu yüzden pek açamıyorum laptopu bu yüzden sordum. Artı 0 Eksi
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Kapalı şekilde 2 seneden fazla kaldı. Mavi ekran sorunlarından çekilmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 sene değil ne yaptınya. Dershaneye gidiyorum bu yüzden pek açamıyorum laptopu bu yüzden sordum.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2020 #10 ı love you dedi: Hocam 2 sene değil ne yaptınya. Dershaneye gidiyorum bu yüzden pek açamıyorum laptopu bu yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Sadece deneyimimi aktardım. Artı 0 Eksi
ı love you dedi: Hocam 2 sene değil ne yaptınya. Dershaneye gidiyorum bu yüzden pek açamıyorum laptopu bu yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Sadece deneyimimi aktardım.