Çözüldü Bilgisayarı açan kartı DDU ile nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oğuz Eymen

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB 3200 Mhz
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
NVIDIA GEFORCE RTX 3050 TI Amd radeon
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600h
Merhaba dostlar, DDU ile AMD Radeon Graphics ekran kartımı DDU ile kaldıracağım. Yanında da RTX3050 Ti var ama bilgisayarı başlatırken AMD ile başlıyor ben silince otomatik olarak NVIDIA ile mi başlayacak? Bir de benim NVIDIA sorunlu olabilir sorunlu ise PC açılır mı?

Çözüm
Merhaba dostlar, DDU ile AMD Radeon Graphics ekran kartımı DDU ile kaldıracağım. Yanında da RTX3050 Ti var ama bilgisayarı başlatırken AMD ile başlıyor ben silince otomatik olarak NVIDIA ile mi başlayacak? Bir de benim NVIDIA sorunlu olabilir sorunlu ise PC açılır mı?
Söylüyorum adım adım dostum :)

-Ayarlara gir, güncelleştirme kısmına gir ve "Kurtarma" kısmından gelişmiş başlangıçı seç.
-Açılınca hatırlamıyorum tam fakat Güvenli mod da yeniden başlat seçiyorsun.
-Güvenli mod da açıldıktan sonra bilgisayar driverleri kapalı olarak açılacak. DDU yu masaüstünde kurulu şekilde bıraktıktan sonra güvenli mod da aç ve driveri kaldır dostum.

İyi akşamlar dilerim :)

-Ayarlara gir, güncelleştirme kısmına gir ve "Kurtarma" kısmından gelişmiş başlangıçı seç.
-Açılınca hatırlamıyorum tam fakat Güvenli mod da yeniden başlat seçiyorsun.
-Güvenli mod da açıldıktan sonra bilgisayar driverleri kapalı olarak açılacak. DDU yu masaüstünde kurulu şekilde bıraktıktan sonra güvenli mod da aç ve driveri kaldır dostum.

Çözüm

-Ayarlara gir, güncelleştirme kısmına gir ve "kurtarma" kısmından gelişmiş başlangıçı seç.
-Açılınca hatırlamıyorum tam fakat güvenli mod da yeniden başlat seçiyorsun.
-Güvenli mod da açıldıktan sonra bilgisayar sürücüleri kapalı olarak açılacak. DDU'yu masaüstünde kurulu şekilde bıraktıktan sonra güvenli mod da aç ve driveri kaldır dostum.

Sağ olun hocam yani AMD kısmında sorun olmaz değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı