deanwinnchester Femtopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #1 Bilgisayarı açarken ara sıra CMD açılıp kapanıyor. Böyle milisaniyelik sürelerle bu neden oluyor? Virüs kaynaklı mı veya başka bir sebebi olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2025
Bilgisayarı açarken ara sıra CMD açılıp kapanıyor. Böyle milisaniyelik sürelerle bu neden oluyor? Virüs kaynaklı mı veya başka bir sebebi olabilir mi?
ege0wq Femtopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #2 deanwinnchester dedi: Bilgisayarı açarken ara sıra CMD açılıp kapanıyor. Böyle milisaniyelik sürelerle bu neden oluyor? Virüs kaynaklı mı veya başka bir sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal virüs kaynaklı crack falan indiriyorsan ondandır format atmanı ve crack indirmemeni öneririm.
deanwinnchester dedi: Bilgisayarı açarken ara sıra CMD açılıp kapanıyor. Böyle milisaniyelik sürelerle bu neden oluyor? Virüs kaynaklı mı veya başka bir sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal virüs kaynaklı crack falan indiriyorsan ondandır format atmanı ve crack indirmemeni öneririm.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.652 Makaleler 27 Çözümler 174 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 25 Temmuz 2025 #3 deanwinnchester dedi: Bilgisayarı açarken ara sıra CMD açılıp kapanıyor. Böyle milisaniyelik sürelerle bu neden oluyor? Virüs kaynaklı mı veya başka bir sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapın. Bir şey değildir büyük ihtimalle. Eğer tam tarama yaparken ne olduğuna bakmak istiyorsanız Auto Runs'u indirin.
deanwinnchester dedi: Bilgisayarı açarken ara sıra CMD açılıp kapanıyor. Böyle milisaniyelik sürelerle bu neden oluyor? Virüs kaynaklı mı veya başka bir sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapın. Bir şey değildir büyük ihtimalle. Eğer tam tarama yaparken ne olduğuna bakmak istiyorsanız Auto Runs'u indirin.
kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #4 deanwinnchester dedi: Bilgisayarı açarken ara sıra CMD açılıp kapanıyor. Böyle milisaniyelik sürelerle bu neden oluyor? Virüs kaynaklı mı veya başka bir sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Virüs diyenler demeden söyleyeyim sıfır aldığım laptopta ilk açılışta bile yaptı normaldir hocam ama bazı durumlar cidden virüs oluyor.
deanwinnchester dedi: Bilgisayarı açarken ara sıra CMD açılıp kapanıyor. Böyle milisaniyelik sürelerle bu neden oluyor? Virüs kaynaklı mı veya başka bir sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Virüs diyenler demeden söyleyeyim sıfır aldığım laptopta ilk açılışta bile yaptı normaldir hocam ama bazı durumlar cidden virüs oluyor.
deanwinnchester Femtopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #5 ege0wq dedi: Yüksek ihtimal virüs kaynaklı crack falan indiriyorsan ondandır format atmanı ve crack indirmemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hiç crackli bir şey indirmedim.
ege0wq dedi: Yüksek ihtimal virüs kaynaklı crack falan indiriyorsan ondandır format atmanı ve crack indirmemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hiç crackli bir şey indirmedim.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.835 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 25 Temmuz 2025 #6 deanwinnchester dedi: Bilgisayarı açarken ara sıra CMD açılıp kapanıyor. Böyle milisaniyelik sürelerle bu neden oluyor? Virüs kaynaklı mı veya başka bir sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Crack içeren şeyler indirmediğinizi varsayarak söylüyorum. Hiç birşey olmaz.
deanwinnchester dedi: Bilgisayarı açarken ara sıra CMD açılıp kapanıyor. Böyle milisaniyelik sürelerle bu neden oluyor? Virüs kaynaklı mı veya başka bir sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Crack içeren şeyler indirmediğinizi varsayarak söylüyorum. Hiç birşey olmaz.
deanwinnchester Femtopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #7 Bayram Reis dedi: Tam tarama yapın. Bir şey değildir büyük ihtimalle. Eğer tam tarama yaparken ne olduğuna bakmak istiyorsanız Auto Runs'u indirin. Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi taramasını yaptım da bir şey yok diyor.
Bayram Reis dedi: Tam tarama yapın. Bir şey değildir büyük ihtimalle. Eğer tam tarama yaparken ne olduğuna bakmak istiyorsanız Auto Runs'u indirin. Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi taramasını yaptım da bir şey yok diyor.
Yigit_4444 Picopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 401 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #8 deanwinnchester dedi: Bilgisayarı açarken ara sıra CMD açılıp kapanıyor. Böyle milisaniyelik sürelerle bu neden oluyor? Virüs kaynaklı mı veya başka bir sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Virüs olabilir MBAM Kaspersky tarat bir şey çıkarsa direk bas formatı Dosya Ekleri 1753457139216.png 3,1 MB · Görüntüleme: 36
deanwinnchester dedi: Bilgisayarı açarken ara sıra CMD açılıp kapanıyor. Böyle milisaniyelik sürelerle bu neden oluyor? Virüs kaynaklı mı veya başka bir sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Virüs olabilir MBAM Kaspersky tarat bir şey çıkarsa direk bas formatı
deanwinnchester Femtopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #9 kavun35 dedi: Virüs diyenler demeden söyleyeyim sıfır aldığım laptopta ilk açılışta bile yaptı normaldir hocam ama bazı durumlar cidden virüs oluyor. Genişletmek için tıkla... Virüs olsa anlar mıydım acaba hocam bu CMD'nin açılıp kapanması dışında herhangi bir sıkıntı göremedim. Yigit_4444 dedi: Virüs olabilir MBAM Kaspersky tarat bir şey çıkarsa direk bas formatı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'in ücretsiz versiyonu var mı?
kavun35 dedi: Virüs diyenler demeden söyleyeyim sıfır aldığım laptopta ilk açılışta bile yaptı normaldir hocam ama bazı durumlar cidden virüs oluyor. Genişletmek için tıkla... Virüs olsa anlar mıydım acaba hocam bu CMD'nin açılıp kapanması dışında herhangi bir sıkıntı göremedim. Yigit_4444 dedi: Virüs olabilir MBAM Kaspersky tarat bir şey çıkarsa direk bas formatı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'in ücretsiz versiyonu var mı?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.652 Makaleler 27 Çözümler 174 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 25 Temmuz 2025 #10 deanwinnchester dedi: Windows'un kendi taramasını yaptım da bir şey yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yok o zaman endişelenmeyin. Eğer çok içinizde kaldıysa AutoRuns'u indirin ve açılan ilk yerin tam görselini atın.
deanwinnchester dedi: Windows'un kendi taramasını yaptım da bir şey yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yok o zaman endişelenmeyin. Eğer çok içinizde kaldıysa AutoRuns'u indirin ve açılan ilk yerin tam görselini atın.