Bilgisayarı açarken CMD açılıp kapanıyor

Herşey virüs olacak diye birşey yok. Bir sekilde o CMD'nin ne yaptığı ne komut girildiğini öğrenmeye çalışın.

Virüs olsa anlar mıydım acaba hocam bu CMD'nin açılıp kapanması dışında herhangi bir sıkıntı göremedim.

Kaspersky'in ücretsiz versiyonu var mı?
Var.

Virüs olsa anlar mıydım acaba hocam bu CMD'nin açılıp kapanması dışında herhangi bir sıkıntı göremedim.

Kaspersky'in ücretsiz versiyonu var mı?

Hocam gözle fark edilir yavaşlama varsa RAM mikatarı fazla ise bir baktırın derim.

Arkadaşlar Kaspersky ile tam tarama yaptım 0 tehdit algılandı diyor. Sanırım sıkıntı yok.

Var deneme 30 gün
30 günden sonra Free geçiyor 365 gün oluyor. Sonra yeni mail açıp onunla giriyorum.

Hatta 90 günlük Kaspersky key'i var Google'a 90 günlük Kaspersky key technopat yazarsanız çıkar

Arkadaşlar Kaspersky ile tam tarama yaptım 0 tehdit algılandı diyor. Sanırım sıkıntı yok.
Tehdit algılanmadıysa bir sorun yoktur hocam. Hiç içinize sinmediyse format atın ancak gerek olmadığını düşünmekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…