Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.640 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #11 Herşey virüs olacak diye birşey yok. Bir sekilde o CMD'nin ne yaptığı ne komut girildiğini öğrenmeye çalışın. deanwinnchester dedi: Virüs olsa anlar mıydım acaba hocam bu CMD'nin açılıp kapanması dışında herhangi bir sıkıntı göremedim. Kaspersky'in ücretsiz versiyonu var mı? Genişletmek için tıkla... Var.
Herşey virüs olacak diye birşey yok. Bir sekilde o CMD'nin ne yaptığı ne komut girildiğini öğrenmeye çalışın. deanwinnchester dedi: Virüs olsa anlar mıydım acaba hocam bu CMD'nin açılıp kapanması dışında herhangi bir sıkıntı göremedim. Kaspersky'in ücretsiz versiyonu var mı? Genişletmek için tıkla... Var.
kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 428 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #12 deanwinnchester dedi: Virüs olsa anlar mıydım acaba hocam bu CMD'nin açılıp kapanması dışında herhangi bir sıkıntı göremedim. Kaspersky'in ücretsiz versiyonu var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam gözle fark edilir yavaşlama varsa RAM mikatarı fazla ise bir baktırın derim.
deanwinnchester dedi: Virüs olsa anlar mıydım acaba hocam bu CMD'nin açılıp kapanması dışında herhangi bir sıkıntı göremedim. Kaspersky'in ücretsiz versiyonu var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam gözle fark edilir yavaşlama varsa RAM mikatarı fazla ise bir baktırın derim.
Yigit_4444 Picopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 401 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #13 deanwinnchester dedi: Virüs olsa anlar mıydım acaba hocam bu CMD'nin açılıp kapanması dışında herhangi bir sıkıntı göremedim. Kaspersky'in ücretsiz versiyonu var mı? Genişletmek için tıkla... Var deneme 30 gün
deanwinnchester dedi: Virüs olsa anlar mıydım acaba hocam bu CMD'nin açılıp kapanması dışında herhangi bir sıkıntı göremedim. Kaspersky'in ücretsiz versiyonu var mı? Genişletmek için tıkla... Var deneme 30 gün
deanwinnchester Femtopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #14 Arkadaşlar Kaspersky ile tam tarama yaptım 0 tehdit algılandı diyor. Sanırım sıkıntı yok.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.640 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #15 Yigit_4444 dedi: Var deneme 30 gün Genişletmek için tıkla... 30 günden sonra Free geçiyor 365 gün oluyor. Sonra yeni mail açıp onunla giriyorum. Hatta 90 günlük Kaspersky key'i var Google'a 90 günlük Kaspersky key technopat yazarsanız çıkar
Yigit_4444 dedi: Var deneme 30 gün Genişletmek için tıkla... 30 günden sonra Free geçiyor 365 gün oluyor. Sonra yeni mail açıp onunla giriyorum. Hatta 90 günlük Kaspersky key'i var Google'a 90 günlük Kaspersky key technopat yazarsanız çıkar
R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Temmuz 2025 #16 deanwinnchester dedi: Arkadaşlar Kaspersky ile tam tarama yaptım 0 tehdit algılandı diyor. Sanırım sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tehdit algılanmadıysa bir sorun yoktur hocam. Hiç içinize sinmediyse format atın ancak gerek olmadığını düşünmekteyim.
deanwinnchester dedi: Arkadaşlar Kaspersky ile tam tarama yaptım 0 tehdit algılandı diyor. Sanırım sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tehdit algılanmadıysa bir sorun yoktur hocam. Hiç içinize sinmediyse format atın ancak gerek olmadığını düşünmekteyim.