I ibrahimaldemir Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma Windows 10 kurdum, açılırken işletim sistemi soruyor. Nasıl kapatabilirim bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2021
Arkadaşlar bilgisayarıma Windows 10 kurdum, açılırken işletim sistemi soruyor. Nasıl kapatabilirim bunu?
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 28 Ağustos 2021 #2 Önceki işletim sistemini sildiniz mi?
Ankarada deniz yok Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Ağustos 2021 #3 Windows 10 açılırken seçenek sunması hk. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüldü: PC açılırken işletim sistemi soruyor Bilgisayarım açılırken iki tane işletim sistemi - Eski Windows Sistemleri Forumu hocam internette buna benzer büysürü sorun yaşayan var bakıp bulabilirsiniz.
Windows 10 açılırken seçenek sunması hk. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüldü: PC açılırken işletim sistemi soruyor Bilgisayarım açılırken iki tane işletim sistemi - Eski Windows Sistemleri Forumu hocam internette buna benzer büysürü sorun yaşayan var bakıp bulabilirsiniz.
I ibrahimaldemir Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #4 Eray Kader dedi: Windows 10 açılırken seçenek sunması hk. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüldü: PC açılırken işletim sistemi soruyor Bilgisayarım açılırken iki tane işletim sistemi - Eski Windows Sistemleri Forumu hocam internette buna benzer büysürü sorun yaşayan var bakıp bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Eray Kader dedi: Windows 10 açılırken seçenek sunması hk. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüldü: PC açılırken işletim sistemi soruyor Bilgisayarım açılırken iki tane işletim sistemi - Eski Windows Sistemleri Forumu hocam internette buna benzer büysürü sorun yaşayan var bakıp bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.