O OMFA Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Bilgisayarı açarken yükleme ekranında kalıyor. İşletim sistemim Windows 11. Ekteki fotoda da olduğu gibi çember dönüp duruyor. Nasıl düzeltirim, yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri 17040487596517591814871245154040.jpg 193 KB · Görüntüleme: 68
Bilgisayarı açarken yükleme ekranında kalıyor. İşletim sistemim Windows 11. Ekteki fotoda da olduğu gibi çember dönüp duruyor. Nasıl düzeltirim, yardımcı olabilir misiniz?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.819 Çözümler 8 31 Aralık 2023 #2 Windows dosyaları bozulmuş gibi. BIOS girebiliyorsanız boot ekranına girip gene yükleyin. Format atın yani. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Windows dosyaları bozulmuş gibi. BIOS girebiliyorsanız boot ekranına girip gene yükleyin. Format atın yani. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS O OMFA Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #3 Paul Walkers dedi: Windows dosyaları bozulmuş gibi. BIOS girebiliyorsanız boot ekranına girip gene yükleyin. Format atın yani. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Format dışında bir çözüm yok mudur hocam? Artı 0 Eksi
Paul Walkers dedi: Windows dosyaları bozulmuş gibi. BIOS girebiliyorsanız boot ekranına girip gene yükleyin. Format atın yani. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Format dışında bir çözüm yok mudur hocam?
korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #4 Ya disk bozuk ya işletim sistemi bence. Artı 0 Eksi
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.819 Çözümler 8 31 Aralık 2023 #5 OMFA dedi: Format dışında bir çözüm yok mudur hocam? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bir deneyin ama işletim sistemi bozuk olduğundan olmaz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
OMFA dedi: Format dışında bir çözüm yok mudur hocam? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bir deneyin ama işletim sistemi bozuk olduğundan olmaz diye düşünüyorum.
KS KS O OMFA Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #6 Paul Walkers dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bir deneyin ama işletim sistemi bozuk olduğundan olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bakayım ben. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Paul Walkers dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bir deneyin ama işletim sistemi bozuk olduğundan olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bakayım ben. Teşekkürler.