Çözüldü Bilgisayarı açıldığında ekran siyah kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

raloven

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, laptopumu açtığımda bazen siyah ekranda kalıyor ve bekleyince görüntü gelmiyor, tuşundan kapatıp yeniden açınca bu sefer normal açılıyor. Bilgisayarin sorunu nedir bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS sürümünü'de belirt. Hangi OS var? Sürücü bulucu vs. hiç kullandın mı?

BIOS sürümüm F. 25, Windows 11 kullanıyorum, bu bilgisayarda sürücü bulucu kullanmadım diye hatırlıyorum.

(Sanal makinede kullanıyorum gerekli bilgiyse.
+
Ekran kartım RTX olmasına rağmen AMD Radeon tm Graphics var diye AMD Software uygulamasından yazılım indirdim ekran gitmişti hatalı indirmis olmuş olabilirim alakası var mı bilmiyorum. )

Bu bilgisayarda sürücü bulucu kullanmadım diye hatırlıyorum.
Buna emin ol. Kullandıysan temiz kurulum yapmak gerek.

İlk olarak Win update ile ne varsa yükle. Sonra AMD ve Intel bu şekilde sil. İlk AMD sayfasından
GPU ve sonra Nvidia sayfasından güncel Nvidia sürücünü yükle.
Diğer sürüleri'de baştan aşağı güncelle.

Buna emin ol. Kullandıysan temiz kurulum yapmak gerek.

İlk olarak Win Update ile ne varsa yükle. Sonra AMD ve Intel bu şekilde sil. İlk AMD sayfasından.
GPU ve sonra NVIDIA sayfasından güncel NVIDIA sürücünü yükle.
Diğer sürüleri'de baştan aşağı güncelle.

Hocam dediklerinizi yaptım DDU'yla kaldırdım AMD'nin sitesinden işlemcimimi 7 7840 HS'yi seçip onun driverını mı yukleyeceğim Radeon 780 m yi bulup onu mu yukleyeceğim (780 m ise bulamadım)

AMD Software Adrenalin'e editonla surücüyü kurdum NVIDIA'yı da kurdum PC'yi 4-5 kez yeniden başlattım şu anlık sıkıntı yok ileride tekrar sorun yaparsa bu konuya yazarım teşekkürler hocam sağ olasın.

@claus hocam sorun tekrar etti yine çözülmemiş.

Son düzenleme:
Başlangıçta açılan uygulamalar hangileri? Görsel yolla. Hızlı başlatma açık ise kapat.

Hızlı başlatma kapalıymıs hocam. Başlangıctakı uygulamalar:
Ekran görüntüsü 2024-10-28 091439.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı