Bilgisayarı açılınca Microsoft Edge de açılıyor

Daha fazla  
Bilgisayar açılıyor, her şey normal fakat bir anda Microsoft Edge de açılıyor. Üstelik hiç bilmediğim bir site, reklam açılıyor. Bilgisayara virüs bulaştığını da düşünmüyorum çünkü herhangi bir performans düşüşü de yok, donma kasma vb. Bunun bir çözümü olmalı değil mi? Bir sürü işletim sistemi kurdum ve bir süre sonra hepsinde de aynı sorunu yaşadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Edge'in icine girdikten sonra ayarlarda baslangicta calistir gibi bir şey var onu kapali konuma getirin.

Görev yöneticisi başlangıç devre dışı bıraktan deneyebilir misiniz?

Kullanmıyorsanız Uninstall yapın geçin. Ama durum bir reklam virüsü yediğinizi gösteriyor. Antivirüs ve trojan yazılımları ile bir tarayın.

Görev çubuğuna sağ tıkla görev yöneticisine gir başlangıç uygulamalarından devre dışı bırak.
Görev yöneticisi başlangıç devre dışı bıraktan deneyebilir misiniz?
Çok iyi hatırlattınız, teşekkürler bunu yazmayı unuttum. Görev yöneticisinden başlatma kısmından ben de kapatmak istedim fakat Microsoft Edge'ye ait hiçbir şey yok başlatma kısmında.

Önerdiğiniz uygulamalarla da test yapacağım, olmazsa da silerim artık.

Tekrar söyleleyeyim. CCleaner ile başlangıç ayarlarından bulup kaldırın. Sonra malware ile bir tarama yapın, büyük ihtimal orada zararlı yazılım göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…