Çözüldü Bilgisayarı açılmaya çalışıldığında lütfen bekleyin ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

John Marston1911

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel Core i5-1334U (13. Nesil)

RAM: 16 GB DDR4

Ekran Kartı: Intel UHD Graphics

Depolama: 480 GB M.2 SSD

Anakart: Bilmiyorum
Başlıkta yazdığım üzere bilgisayarımı açtığımda lüften bekleyin ekranında kalıyor. 20 kere kapatım açmama rağmen düzeltemiyorum yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Başlıkta yazdığım üzere bilgisayarımı açtığımda lüften bekleyin ekranında kalıyor. 20 kere kapatım açmama rağmen düzeltemiyorum yardımcı olur musunuz?

Hocam bekleyin 30 dakika içinde açılmaz ise gelişmiş kurtarma bölümünden bir önceki tarihe geri yükleme yapın.
Hiç açılmıyorsa format atmaktan başka çare yok. Fakat nedenini bilmen bir daha aynı sorunu yaşamamak için önemli.
İlgilendiğiniz için teşekkürler az önce açıldı hiçbir şey yapmama rağmen, zaten hdd olduğundan çok sorunlu açılıp kapanması dediğiniz gibi format atacağım.

Hocam bekleyin 30 dakika içinde açılmaz ise gelişmiş kurtarma bölümünden bir önceki tarihe geri yükleme yapın.
Dediğinizi yaptım,çok teşekkür ederim sonunda düzeldi.

İlgilendiğiniz için teşekkürler az önce açıldı hiçbir şey yapmama rağmen, zaten HDD olduğundan çok sorunlu açılıp kapanması dediğiniz gibi format atacağım.

Dediğinizi yaptım, çok teşekkür ederim sonunda düzeldi.

Hocam HDD'ler da ne yazık ki bu tip bekletme sorunları çok oluyor cihazınızın SSD desteği var ise SSD'ye geçmenizi tavsiye ederim sorununuzun çözülmesine sevindim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı