D DarkHill Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 58 12 Temmuz 2021 #1 Bilgisayar aldım yeni içinde Windows var normalde bilgisayarı kurdum tüm parçaları taktım bilgisayarı açtığımda önce monitör markası geliyor sonra" standbt mode" yazısı çıkıyor sonra ekran siyah oluyor ne yapmam gerekiyor acil yardım eder misiniz?
Bilgisayar aldım yeni içinde Windows var normalde bilgisayarı kurdum tüm parçaları taktım bilgisayarı açtığımda önce monitör markası geliyor sonra" standbt mode" yazısı çıkıyor sonra ekran siyah oluyor ne yapmam gerekiyor acil yardım eder misiniz?
Be0rn Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 75 Çözümler 2 12 Temmuz 2021 #11 Bilgisayar kapalı olduğundada turuncumu yoksa direkt gidiyor mu ışık? Artı 0 Eksi
Musaates34 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 87 Makaleler 1 12 Temmuz 2021 #12 Güvenli moda girmeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS D DarkHill Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 58 12 Temmuz 2021 #13 Be0rn dedi: Bilgisayar kapalı olduğundada turuncumu yoksa direkt gidiyor mu ışık? Genişletmek için tıkla... gidiyo bilgisayar ışığı Musaates34 dedi: Güvenli moda girmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... nasıl güvenli modda gireceğim Artı 0 Eksi
Be0rn dedi: Bilgisayar kapalı olduğundada turuncumu yoksa direkt gidiyor mu ışık? Genişletmek için tıkla... gidiyo bilgisayar ışığı Musaates34 dedi: Güvenli moda girmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... nasıl güvenli modda gireceğim