eymen723 Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Geçen gün Google Drive'dan oyun indirdim sorunsuz ama CMD açıp kapanıyor bilgisayarı açınca, ne demek bu?
Geçen gün Google Drive'dan oyun indirdim sorunsuz ama CMD açıp kapanıyor bilgisayarı açınca, ne demek bu?
FEFE2 Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #2 eymen723 dedi: Geçen gün Google Drive'dan oyun indirdim sorunsuz ama CMD açıp kapanıyor bilgisayarı açınca, ne demek bu? Genişletmek için tıkla... Bazı uygulamalardan dolayı olabiliyor virüs olmasa bile ama yine de virüs olmiyacağı anlamına gelmez
eymen723 dedi: Geçen gün Google Drive'dan oyun indirdim sorunsuz ama CMD açıp kapanıyor bilgisayarı açınca, ne demek bu? Genişletmek için tıkla... Bazı uygulamalardan dolayı olabiliyor virüs olmasa bile ama yine de virüs olmiyacağı anlamına gelmez
Memet Kaslı Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 Virüs bulaşmış olma ihtimali var.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 5 Temmuz 2024 #4 Bilgisayarı güvenli modda başlatın ve tarama yapın.