Bilgisayarı açınca internet yavaşlıyor

Arthur65

Decapat
Daha fazla  
Garip bir şekilde 14-15Mbps hızında olan internetim bilgisayarı açınca (masaüstü, arkada işlem açık olmadan) 4-5Mbps hızlara düşüyor. Kapadığım an hızlanıyor. Görev yöneticisinde arka planda ağ kullanımı gözükmüyor. Virüs olabilir diye Kaspersky ile tam tarama yaptım bir şey bulunmadı. Buna sebep olan şey nedir?

Garip bir şekilde 14-15Mbps hızında olan internetim bilgisayarı açınca (masaüstü, arkada işlem açık olmadan) 4-5Mbps hızlara düşüyor. Kapadığım an hızlanıyor. Görev yöneticisinde arka planda ağ kullanımı gözükmüyor. Virüs olabilir diye Kaspersky ile tam tarama yaptım bir şey bulunmadı. Buna sebep olan şey nedir?
Wifi kullanıyorsan normaldir. Ethernet ise konumdan dolayıdır. Bende aynı şekilde kablo ile olmama rağmen yavaş olan internetim arada bir sürekli pc açılınca daha da yavaş oluyor. 12mbps zaten 5 e falan düşüyor. Kendi kendine de düzeliyor. Mekandan diye tahmin ediyorum ormanlık alanda yaşıyorum ama sen merkezi bir yerde isen sıkıntı.

Wi-Fi kullanıyorsan normaldir. Ethernet ise konumdan dolayıdır. Bende aynı şekilde kablo ile olmama rağmen yavaş olan internetim arada bir sürekli PC açılınca daha da yavaş oluyor. 12Mbps zaten 5'e falan düşüyor. Kendi kendine de düzeliyor. Mekandan diye tahmin ediyorum ormanlık alanda yaşıyorum ama sen merkezi bir yerde isen sıkıntı.

Hocam Wi-Fi kullanıyorum da 3-5 gün öncesinde başladı bu sorun. Sanırım kullandığım USB'nin ömrü doluyor, şu birkaç gün içerisinde Ethernet alıp unutmazsam burayı güncelleyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı