S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 9 Şubat 2022 #1 Bilgisayarı açınca otomatik Kaspersky açılıyor ayarlardan da bulamadım Görev Yöneticisi başlangıç kısmında da yok. Bunu nasıl kapatabilirim?
Bilgisayarı açınca otomatik Kaspersky açılıyor ayarlardan da bulamadım Görev Yöneticisi başlangıç kısmında da yok. Bunu nasıl kapatabilirim?
Çözüm JellyRick 9 Şubat 2022 Kaspersky ayarlarda genel bölümü var. "Bilgisayar başlatıldığında Kaspersky programını çalıştır tikini kaldırın.
Kaspersky ayarlarda genel bölümü var. "Bilgisayar başlatıldığında Kaspersky programını çalıştır tikini kaldırın.
KS KS S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 9 Şubat 2022 #11 449549 dedi: Uygulamanın otomatik başlatılmasını etkinleştirme ve devre dışı bırakma support.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... Ona baktım ondaki ayarlar bende yok. arifemretrhnn dedi: windows + r tuşuna bas sonra shell:startup yaz , açılan klosördeki kaspersky dosyasını sil. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
449549 dedi: Uygulamanın otomatik başlatılmasını etkinleştirme ve devre dışı bırakma support.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... Ona baktım ondaki ayarlar bende yok. arifemretrhnn dedi: windows + r tuşuna bas sonra shell:startup yaz , açılan klosördeki kaspersky dosyasını sil. Genişletmek için tıkla...
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.245 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #12 Silinen üye dedi: Kanka yok dedim ya başlangıç kısmında yok. Açılmasın ben kendim açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi işletim sistemi? Windows 10 mu W11 mi? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Kanka yok dedim ya başlangıç kısmında yok. Açılmasın ben kendim açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi işletim sistemi? Windows 10 mu W11 mi?
KS KS S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 9 Şubat 2022 #13 Ulubatlı Souness dedi: Hangi işletim sistemi? Genişletmek için tıkla... Sosyalde otomatik Windows 10 diye gösteriyor sormana gerek yoktu ayrıca SS attım oradan anlayabilirsin Windows 10 olduğunu. Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness dedi: Hangi işletim sistemi? Genişletmek için tıkla... Sosyalde otomatik Windows 10 diye gösteriyor sormana gerek yoktu ayrıca SS attım oradan anlayabilirsin Windows 10 olduğunu.
JellyRick Decapat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #14 Silinen üye dedi: Sosyalde otomatik Windows 10 diye gösteriyor sormana gerek yoktu ayrıca SS attım oradan anlayabilirsin Windows 10 olduğunu. Genişletmek için tıkla... Çözümü yazdım hocam. Görmedin hala sanırım Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sosyalde otomatik Windows 10 diye gösteriyor sormana gerek yoktu ayrıca SS attım oradan anlayabilirsin Windows 10 olduğunu. Genişletmek için tıkla... Çözümü yazdım hocam. Görmedin hala sanırım
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.245 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #15 Silinen üye dedi: Sosyalde otomatik Windows 10 diye gösteriyor sormana gerek yoktu ayrıca SS attım oradan anlayabilirsin Windows 10 olduğunu. Genişletmek için tıkla... Sosyal bende W11'i Windows 10 olarak gösteriyor ayrıca ben mesajı attığımda siz SS i attınız. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sosyalde otomatik Windows 10 diye gösteriyor sormana gerek yoktu ayrıca SS attım oradan anlayabilirsin Windows 10 olduğunu. Genişletmek için tıkla... Sosyal bende W11'i Windows 10 olarak gösteriyor ayrıca ben mesajı attığımda siz SS i attınız.