Bilgisayarı açınca Please Press Del or F2 to enter UEFI BIOS

Kafayıyersin

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayari açınca please press del or F2 to enter UEFI BIOS setting yazıyor ama F2 veya del tuşuna tıkladığım zaman giremiyorum. BIOS pilini cikardim taktim olmadı.
BIOS reset de denedim olmadi.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Technopat'ın paylaştığı videodan görebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya klavyeniz o ekranda çalışmıyor ya da sisteminiz açılır açılmaz kilitleniyor. HDD söküp deneyin. Bozuk HDD sistemi kilitleyebilir.
Hdd dediğiniz gibi söktüm yinede çalışmadi ama benim hdd harici depolama birimim yok ondan kaynaklanıyor olabilir mi
Klavyenin çalışıyorsa farklı bir porta takmayı dener misin
Klavyeyi farklı portta denedim hatta farklı klavye de denedim ama maalesef işe yaramadı
Arkadaşlar sorunu çözdüm anakart üzerindeki direct keye bastim, galiba daha öncede basmistim, bütün tuslara basip gectik bölümü sonunda 😀😀(olurda forumu sonradan okuyan olur direct keye falan basmayin )

Son düzenleme:
HDD dediğiniz gibi söktüm yine de çalışmadi ama benim HDD harici depolama birimim yok ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

Klavyeyi farklı portta denedim hatta farklı klavye de denedim ama maalesef işe yaramadı.
Arkadaşlar sorunu çözdüm anakart üzerindeki Direct keye bastim, galiba daha önce de basmistim, bütün tuslara basip gectik bölümü sonunda 😀😀(olurda forumu sonradan okuyan olur Direct keye falan basmayin )

Nasıl düzelttin bi yardımcı olur musun bende de aynı hatayı veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı