Elif gün Femtopat Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Aralık 2024 #1 Bilgisayarı açınca başlıkta yazdığım uygulama açılıyor. Ne uygulaması olduğunu çözemedim. O yüzden kaldırsam mı kaldırmasam mı bilemedim. ProW file Compressor uygulaması. Yardımcı olabilir misiniz?
Bilgisayarı açınca başlıkta yazdığım uygulama açılıyor. Ne uygulaması olduğunu çözemedim. O yüzden kaldırsam mı kaldırmasam mı bilemedim. ProW file Compressor uygulaması. Yardımcı olabilir misiniz?
A ASASth Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #2 Elif gün dedi: arı açınca başlıkta yazdığım uygulama açılıyor. Ne uygulaması olduğunu çözemedim. O yüzden kaldırsam mı kaldırmasam mı bilemed Genişletmek için tıkla... bende de skyrim apk indirdikten sonra sonra çıktı düşünmeden sildim
Elif gün dedi: arı açınca başlıkta yazdığım uygulama açılıyor. Ne uygulaması olduğunu çözemedim. O yüzden kaldırsam mı kaldırmasam mı bilemed Genişletmek için tıkla... bende de skyrim apk indirdikten sonra sonra çıktı düşünmeden sildim