Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 27 Nisan 2020 #1 Bilgisayarı açıp kapatsam indirme devam eder mi?
Çözüm 3 3 301230 27 Nisan 2020 Bilgisayarı kapartırsanız ya da internet koparsa, indirme en son nerede kaldıysa oradan devam eder. Yani bilgisayarı kapatınca arkada oyun inmez ama indirme, bilgisayarı açınca kaldığı yerden devam eder.
Bilgisayarı kapartırsanız ya da internet koparsa, indirme en son nerede kaldıysa oradan devam eder. Yani bilgisayarı kapatınca arkada oyun inmez ama indirme, bilgisayarı açınca kaldığı yerden devam eder.
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.723 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 27 Nisan 2020 #11 Nakerosu dedi: İndirmeyi devam etmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl etmez acaba? Steam'e girdiğin anda devam ediyor. Artı 0 Eksi
Nakerosu dedi: İndirmeyi devam etmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl etmez acaba? Steam'e girdiğin anda devam ediyor.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.841 Çözümler 9 Yer İstanbul 27 Nisan 2020 #12 Lejax dedi: Bilgisayarı açıp kapatsam indirme devam eder mi? Genişletmek için tıkla... İndirme devam etmez ancak Steam'e girince kendisi otomatik olarak indirmeye devam eder. OnurTAŞ dedi: Nasıl etmez acaba? Steam'e girdiğin anda devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar kapanınca hiçbir şey çalışmıyor bilgisayarla alakalı indirme nasıl devam edecek? Artı 0 Eksi
Lejax dedi: Bilgisayarı açıp kapatsam indirme devam eder mi? Genişletmek için tıkla... İndirme devam etmez ancak Steam'e girince kendisi otomatik olarak indirmeye devam eder. OnurTAŞ dedi: Nasıl etmez acaba? Steam'e girdiğin anda devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar kapanınca hiçbir şey çalışmıyor bilgisayarla alakalı indirme nasıl devam edecek?
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.723 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 27 Nisan 2020 #13 yigitbil1 dedi: Hocam bilgisayar kapanınca hiçbir şey çalışmıyor bilgisayarla alakalı indirme nasıl devam edecek? Genişletmek için tıkla... Lejax dedi: Bilgisayarı açıp kapatsam indirme devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Açıp kapatmak mı kapatıp açmak mı? Böyle konunun ... Artı 0 Eksi
yigitbil1 dedi: Hocam bilgisayar kapanınca hiçbir şey çalışmıyor bilgisayarla alakalı indirme nasıl devam edecek? Genişletmek için tıkla... Lejax dedi: Bilgisayarı açıp kapatsam indirme devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Açıp kapatmak mı kapatıp açmak mı? Böyle konunun ...
KS KS Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 27 Nisan 2020 #14 OnurTAŞ dedi: Açıp kapatmak mı kapatıp açmak mı? Böyle konunun ... Genişletmek için tıkla... Kapatıp açınca devam eder mi? Sormak istediğim buydu. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
OnurTAŞ dedi: Açıp kapatmak mı kapatıp açmak mı? Böyle konunun ... Genişletmek için tıkla... Kapatıp açınca devam eder mi? Sormak istediğim buydu. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın.
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.723 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 27 Nisan 2020 #15 Lejax dedi: Kapatıp açınca devam eder mi? Sormak istediğim buydu. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Allah aşkına kardeşim, kapat aç, Steam'e gir devam eder. Artı 0 Eksi
Lejax dedi: Kapatıp açınca devam eder mi? Sormak istediğim buydu. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Allah aşkına kardeşim, kapat aç, Steam'e gir devam eder.
DnZn Kilopat Katılım 20 Kasım 2015 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #16 Lejax dedi: Kapatıp açınca devam eder mi? Sormak istediğim buydu. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Dostum seni uyutsak kitap okumaya devam edebilir misin ? Hayır. Uyanınca kaldığın yerden devam edersin. En basit mantık ) Artı 0 Eksi
Lejax dedi: Kapatıp açınca devam eder mi? Sormak istediğim buydu. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Dostum seni uyutsak kitap okumaya devam edebilir misin ? Hayır. Uyanınca kaldığın yerden devam edersin. En basit mantık )
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.841 Çözümler 9 Yer İstanbul 27 Nisan 2020 #17 OnurTAŞ dedi: Açıp kapatmak mı kapatıp açmak mı? Böyle konunun ... Genişletmek için tıkla... Açılınca demek istiyormuş şimdi gördüm. Lejax dedi: Kapatıp açınca devam eder mi? Sormak istediğim buydu. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde devam eder. Artı 0 Eksi
OnurTAŞ dedi: Açıp kapatmak mı kapatıp açmak mı? Böyle konunun ... Genişletmek için tıkla... Açılınca demek istiyormuş şimdi gördüm. Lejax dedi: Kapatıp açınca devam eder mi? Sormak istediğim buydu. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde devam eder.
KS KS Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 27 Nisan 2020 #18 OnurTAŞ dedi: Allah aşkına kardeşim, kapat aç, Steam'e gir devam eder. Genişletmek için tıkla... Ben anladım zaten demek istediğinizi. Adminler konu kitlenebilir ya da kapatılabilir. Cevap vermek için vakit ayıran herkse teşekkür ederim Artı 0 Eksi
OnurTAŞ dedi: Allah aşkına kardeşim, kapat aç, Steam'e gir devam eder. Genişletmek için tıkla... Ben anladım zaten demek istediğinizi. Adminler konu kitlenebilir ya da kapatılabilir. Cevap vermek için vakit ayıran herkse teşekkür ederim
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #19 Dirota dedi: Evet ama siz yine ne olur ne olmaz diye indirmeyi durdurun. Ben bir kere Bannerlord'u indirirken 20 GB'yi indirdiğim halde yeniden başlamıştı. Genişletmek için tıkla... Oyunu indirdiğiniz sırada güncelleme geldiği için öyle yapmış olabilir. Artı 0 Eksi
Dirota dedi: Evet ama siz yine ne olur ne olmaz diye indirmeyi durdurun. Ben bir kere Bannerlord'u indirirken 20 GB'yi indirdiğim halde yeniden başlamıştı. Genişletmek için tıkla... Oyunu indirdiğiniz sırada güncelleme geldiği için öyle yapmış olabilir.
Kron1c Femtopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #20 Kapatmadan önce indirmeyi duraklat sonra kapatabilirsin sıkıntı yok . Artı 0 Eksi