v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.295 Makaleler 3 Çözümler 22 8 Haziran 2024 #1 Normalde bu şekilde ayarlıyorum ve değişikleri uygula diyorum fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda GPU, VRAM ve fan ayarı kapanıyor, yeniden manuel olarak ayarlamak zorunda kalıyorum, bunun bir çözümü var mıdır?
Normalde bu şekilde ayarlıyorum ve değişikleri uygula diyorum fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda GPU, VRAM ve fan ayarı kapanıyor, yeniden manuel olarak ayarlamak zorunda kalıyorum, bunun bir çözümü var mıdır?
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.813 Çözümler 976 8 Haziran 2024 #2 Güç seçenekleri, güç düğmelerinin yapacakları kısmından hızlı başlat tikini kaldırın, BIOS'da Fastboot açıksa kapatın.
Güç seçenekleri, güç düğmelerinin yapacakları kısmından hızlı başlat tikini kaldırın, BIOS'da Fastboot açıksa kapatın.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.295 Makaleler 3 Çözümler 22 8 Haziran 2024 #3 Marix dedi: Güç seçenekleri, güç düğmelerinin yapacakları kısmından hızlı başlat tikini kaldırın, BIOS'da Fastboot açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Hocam güç seçenekleri dediğiniz güç ayarlama mı? BIOS'ta fastoot olmayabilir çünkü anakart 16-17 yıllık.
Marix dedi: Güç seçenekleri, güç düğmelerinin yapacakları kısmından hızlı başlat tikini kaldırın, BIOS'da Fastboot açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Hocam güç seçenekleri dediğiniz güç ayarlama mı? BIOS'ta fastoot olmayabilir çünkü anakart 16-17 yıllık.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.813 Çözümler 976 8 Haziran 2024 #4 Windows güç planı var, oradan gelişmiş güç seçenekleri, güç düğmelerinin yapacakları. Son düzenleme: 8 Haziran 2024