anarky11 Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 6 30 Nisan 2020 #11 swordsofgod dedi: Hocam ya USB arızalı ya cihazdan kaynaklı sorun var bağladığınız cihaz internete bağlı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ ol durumu hallettim.
swordsofgod dedi: Hocam ya USB arızalı ya cihazdan kaynaklı sorun var bağladığınız cihaz internete bağlı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ ol durumu hallettim.
daghanmustafa Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 1.390 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #12 anarky11 dedi: Selamlar Windows 10 bilgisayarım var güncelleme yaptım Driver'ı sildim yeni driver kuracaktım giriş ekranına internet gelmiyor güvenli modda açmayı deniyorum olmuyor Ethernet driver nasıl yüklerim? Genişletmek için tıkla... Telefonuna indir yani siteyi masaüstü olarak Chrome de aç dosyayı telin hafızasına indirip USB ile PC'ye aktar ve kur ben çok yaptım.
anarky11 dedi: Selamlar Windows 10 bilgisayarım var güncelleme yaptım Driver'ı sildim yeni driver kuracaktım giriş ekranına internet gelmiyor güvenli modda açmayı deniyorum olmuyor Ethernet driver nasıl yüklerim? Genişletmek için tıkla... Telefonuna indir yani siteyi masaüstü olarak Chrome de aç dosyayı telin hafızasına indirip USB ile PC'ye aktar ve kur ben çok yaptım.