Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ECS H81H3-M7
İşlemci: Intel Core i7 4790
HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM
RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ
Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa.
Ekran kartı: Galaxy GT730
PSU: Casper Fsp250-50hmn
Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel
UPS: Tunçmatik TSK5208
Mouse: Casper B309
Klavye: Casper K1500
Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U
Yazıcı: Epson L4160
- Meslek
- Espiri mühendisi
Zararlı bulaşmadan önce AV yüklemeniz gerekirdi. Ayrıca Kaspersky'nin 'başta ne varsa indirdim ' diye bir sürümü bulunmuyor. İnternet Security, Total Security ve Security Cloud diye sürümleri var. Bunlardan hangisi diye sorulmuş.Neyse buldum ben bir çözüm Technopat'a gireceğim zaman güvenliği en aza indiriyorum çıkınca tekrar aynı. Teşekkürler.
Bende de Kaspersky var ama Technopat'a girerken sorun çıkarmıyor.
Sertifikalarınızla alakalı olduğunu düşünüyorum. Güvenlik derecesini azaltmak nasıl bir çözümdür.
Program ayarlarını değiştirmek yerine rapor paylaşmanızı tavsiye ediyorum.
Rehber: HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri
Sisteminizde yaşadığınız performans düşüşü, kilitlenme, zararlı etkisi, uygulama hatalarından kaynaklanan sorunsalları analiz etmek ve performans iyileştirmesi, zararlı etkisini inaktif etmek için bize HijackThis yazılımı ile yaptığınız tarama Logunu burada paylaşmanız gerekmektedir...
GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım
Yeni sürümü buradan indirip çalıştırın. https://media.kaspersky.com/utilities/ConsumerUtilities/GSI-6.2.2.43.zip Accept seçip sözleşmeyi kabul edeceksiniz. Alttaki kısımda "..." kısımdan zip/rar dosyasının nereye çıkartmak istiyorsanız seçebilirsiniz. Tikleri işaretleyin ve Start'a basın...
Rehber: Farbar Recovery Scan ile Rapor Hazırlama
Konu içinde rapor paylaşacak olan kişi sorununu açıkça belirtmesi gereklidir. Yazılımı bir klasör içine atıp altta verilen şıklar işaretli şekilde Scan yapın. Scan bitince klasör içinde çıkan txt dosyalarını rarlayıp dosya upload servislerinden birine upload edip paylaşın. Kurallara uygun...