Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 6 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar Windows 8.1'i ilk açtığımda mavi bir ekran üstünde 'Windows'u etkinleştir' diyordu. Bugün açtım ve öyle bir şey olmadı fakat Windows hala etkin değil. Normalde şu geliyordu:
Arkadaşlar Windows 8.1'i ilk açtığımda mavi bir ekran üstünde 'Windows'u etkinleştir' diyordu. Bugün açtım ve öyle bir şey olmadı fakat Windows hala etkin değil. Normalde şu geliyordu:
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 2 Çözümler 10 6 Kasım 2020 #2 Abi ben onu etkinleştirmesem bilgisayarıma ne olur.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Kasım 2020 #3 us3469734 dedi: Abi ben onu etkinleştirmesem bilgisayarıma ne olur. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp sor lütfen.
us3469734 dedi: Abi ben onu etkinleştirmesem bilgisayarıma ne olur. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp sor lütfen.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #4 us3469734 dedi: Etkinleştirmezsem bilgisayarıma ne olur? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey. Bazı özellikler kısıtlı olacak ve altta yazı olacak.
us3469734 dedi: Etkinleştirmezsem bilgisayarıma ne olur? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey. Bazı özellikler kısıtlı olacak ve altta yazı olacak.
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 6 Kasım 2020 #5 Bir şey olmaz sadece bazı özellikleri kullanamazsın.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 6 Kasım 2020 #6 Ya arkadaşlar ben onu mu sordum? Neden gelmedi bu diye sordum. drjacob dedi: Bir şey olmaz sadece bazı özellikleri kullanamazsın. Genişletmek için tıkla...
Ya arkadaşlar ben onu mu sordum? Neden gelmedi bu diye sordum. drjacob dedi: Bir şey olmaz sadece bazı özellikleri kullanamazsın. Genişletmek için tıkla...
hzmendel Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #7 Uranhay dedi: Ya arkadaşlar ben onu mu sordum? Neden gelmedi bu diye sordum. Genişletmek için tıkla... Bizim akıllı tahtada da oluyor bug gibi bir durum sorun olmaz ama fazla umutlanma geri gelir o baş belası yazı.
Uranhay dedi: Ya arkadaşlar ben onu mu sordum? Neden gelmedi bu diye sordum. Genişletmek için tıkla... Bizim akıllı tahtada da oluyor bug gibi bir durum sorun olmaz ama fazla umutlanma geri gelir o baş belası yazı.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 6 Kasım 2020 #8 hzmendel dedi: Bizim akıllı tahtada da oluyor bug gibi bir durum sorun olmaz ama fazla umutlanma geri gelir o baş belası yazı. Genişletmek için tıkla... Gelmesini istiyorum zaten. Ben bu şekilde kullanmak istiyorum.
hzmendel dedi: Bizim akıllı tahtada da oluyor bug gibi bir durum sorun olmaz ama fazla umutlanma geri gelir o baş belası yazı. Genişletmek için tıkla... Gelmesini istiyorum zaten. Ben bu şekilde kullanmak istiyorum.
hzmendel Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #9 Uranhay dedi: Gelmesini istiyorum zaten. Ben bu şekilde kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam fikir verdim sadece ne yapayım yazıyı geri mi çağırayım bu ne gerginlik!
Uranhay dedi: Gelmesini istiyorum zaten. Ben bu şekilde kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam fikir verdim sadece ne yapayım yazıyı geri mi çağırayım bu ne gerginlik!
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 6 Kasım 2020 #10 hzmendel dedi: Tamam fikir verdim sadece ne yapayım yazıyı geri mi çağırayım bu ne gerginlik! Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız, gerginlik yok Sakinim.
hzmendel dedi: Tamam fikir verdim sadece ne yapayım yazıyı geri mi çağırayım bu ne gerginlik! Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız, gerginlik yok Sakinim.