3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Ağustos 2021 #11 Micsiz dedi: Adam geyik yapıyor ne diyorsun ya? Genişletmek için tıkla... Adam! İşareti koymuyor nereden bileyim sen ne diyorsun.
Micsiz dedi: Adam geyik yapıyor ne diyorsun ya? Genişletmek için tıkla... Adam! İşareti koymuyor nereden bileyim sen ne diyorsun.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.623 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2021 #12 Devolve dedi: Selamlar, ben bilgisayarımı kapatırken alt+F4 ile kapatıyorum. Bir zararı olur mu? Başlat kısmından kapatsam daha mı iyi olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde Alt + F4 yapmak başlat menüsündeki kapatma seçeneklerini açmaktan farksızdır. Ha başlat menüsünden uyku'ya basmışsınız ha alt + F4'ten.
Devolve dedi: Selamlar, ben bilgisayarımı kapatırken alt+F4 ile kapatıyorum. Bir zararı olur mu? Başlat kısmından kapatsam daha mı iyi olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde Alt + F4 yapmak başlat menüsündeki kapatma seçeneklerini açmaktan farksızdır. Ha başlat menüsünden uyku'ya basmışsınız ha alt + F4'ten.
Micsiz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Aselsan MTAL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 14 Ağustos 2021 #13 Miguel Diaz dedi: Adam! İşareti koymuyor nereden bileyim sen ne diyorsun. Genişletmek için tıkla... İlle de (!) mı ihtiyaç var adamın "alt f4 çekmek anakartı yakar sakın yapma" sözünün şaka olduğunu anlamak için? Anlayamayacak kadarsın.
Miguel Diaz dedi: Adam! İşareti koymuyor nereden bileyim sen ne diyorsun. Genişletmek için tıkla... İlle de (!) mı ihtiyaç var adamın "alt f4 çekmek anakartı yakar sakın yapma" sözünün şaka olduğunu anlamak için? Anlayamayacak kadarsın.