fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.063 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 6 Aralık 2022 #11 @C H O S E N Sürücüsünü kurup programın ayarlarından ses kartını seçerek.
C H O S E N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #12 fromhell1 dedi: İş görmez. 2. el Behringer UM2 alırsanız çok iyi olur, ya da M-Audio Fast Track. Genişletmek için tıkla... Hocam trendyolda behringer um2 buldum guitar rigde elektro ile kullanamazsıniz dedi
fromhell1 dedi: İş görmez. 2. el Behringer UM2 alırsanız çok iyi olur, ya da M-Audio Fast Track. Genişletmek için tıkla... Hocam trendyolda behringer um2 buldum guitar rigde elektro ile kullanamazsıniz dedi
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.063 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 7 Aralık 2022 #13 Kullanılabiliyor olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kullanılabiliyor olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C H O S E N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #14 fromhell1 dedi: Kullanılabiliyor olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aldım
fromhell1 dedi: Kullanılabiliyor olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aldım