Bilgisayarı basınçlı hava spreyi ile temizlemek sorun yaratır mı?

Framboğaz

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar bileşenlerine tutulduğunda çalışmama sorunuyla karşılaşır mıyım?

Bilgisayar bileşenlerine tutulduğunda çalışmama sorunuyla karşılaşır mıyım?

Parçadan parçaya değişir tabikii dikkatli olmakta fayda var mesela fanı yapacaksan bile söküp yap ve fazla yakın tutma sakın kasanın içine çok yakından tutma kasayı temizleyeceksen eğer tum parcaları söküp öyle tut havayı.

Kompresör var bende. Kompresör ile temizliyorum ve bir problem olmadı hiç. Ancak dikkat etmekte fayda var. Çok fazla üzerine tutmamak gerekiyor.

Fanlara tutarken parmağınla tut minicik bir akım anakartı çöp eder.

Tozdan kurtulduk derken PC'den olmayalım en iyisi mikrofiber bezle temizlemeye devam.

Kompresör var bende. Kompresör ile temizliyorum ve bir problem olmadı hiç. Ancak dikkat etmekte fayda var. Çok fazla üzerine tutmamak gerekiyor.
Kompresör yerine fön makinesinin soğuk tarafıyla yapılsa yine de herhangi bir elektrik akımı verir mi kasaya ?

Tozdan kurtulduk derken PC'den olmayalım en iyisi mikrofiber bezle temizlemeye devam.

Kompresör yerine fön makinesinin soğuk tarafıyla yapılsa yine de herhangi bir elektrik akımı verir mi kasaya?

Pek önermem. Hem gücü fazla olmayabilir ve hem de kullanılması doğru olmayabilir. Kompresör en iyisi bu konularda. Trendyol'da 500-600 liraya bir tane kompresör aldım sırf bunun için ve çok memnunum.

Pek önermem. Hem gücü fazla olmayabilir ve hem de kullanılması doğru olmayabilir. Kompresör en iyisi bu konularda. Trendyol'da 500-600 liraya bir tane kompresör aldım sırf bunun için ve çok memnunum.
İyi düşünüp taşınayım sonrasında başımı ağrıtmayayım bir yandan alsam elimin ayarına da güvenemiyorum. Kompresör alacağım galiba teşekkür ettim hocam.

İyi düşünüp taşınayım sonrasında başımı ağrıtmayayım bir yandan alsam elimin ayarına da güvenemiyorum. Kompresör alacağım galiba teşekkür ettim hocam.

Ayarlı el kompresörleri var pazaryerlerinde. Onlar iyi. 6 ayar olanı aldım, öneririm. Böylece çok fazla sert hava üflememiş olursunuz ayarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…