Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 296 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #11 Sakuya Izayoi dedi: @Nickq görsel paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım az önce bitirdi ama yine aynı. Sakuya Izayoi dedi: @Nickq yeniden başlatmadan komutu girdiyseniz işe yaramamış olması biraz doğal. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattım CMD falan çıkmadı ama scannow yazdığımda yine aynı sonucu veriyor. Son düzenleme: 29 Ağustos 2025
Sakuya Izayoi dedi: @Nickq görsel paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım az önce bitirdi ama yine aynı. Sakuya Izayoi dedi: @Nickq yeniden başlatmadan komutu girdiyseniz işe yaramamış olması biraz doğal. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattım CMD falan çıkmadı ama scannow yazdığımda yine aynı sonucu veriyor.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 29 Ağustos 2025 #12 @Nickq DISM sorunsuz bir şekilde tamamlandı mı? Eğer tamamlandıysa ve bir sorun yaşamıyorsanız o kadar da önemsemenize gerek yok efendim.
@Nickq DISM sorunsuz bir şekilde tamamlandı mı? Eğer tamamlandıysa ve bir sorun yaşamıyorsanız o kadar da önemsemenize gerek yok efendim.
Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 296 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #13 Sakuya Izayoi dedi: @Nickq DISM sorunsuz bir şekilde tamamlandı mı? Eğer tamamlandıysa ve bir sorun yaşamıyorsanız o kadar da önemsemenize gerek yok efendim. Genişletmek için tıkla... Evet. görselide var üstte zaten.
Sakuya Izayoi dedi: @Nickq DISM sorunsuz bir şekilde tamamlandı mı? Eğer tamamlandıysa ve bir sorun yaşamıyorsanız o kadar da önemsemenize gerek yok efendim. Genişletmek için tıkla... Evet. görselide var üstte zaten.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.133 Çözümler 40 Yer New York 29 Ağustos 2025 #14 ESET ile tam tarama yapın hocam.