Bütün parçalar hazır, bir tek toplaması kaldı. Aslında birçok video izledim, neyin ne olduğunu biliyorum ama sadece bir şeyi kırarım diye korkuyorum. Bizimkiler bilgisayarcıya götür diyorlar. O da 150 TL istiyor montaj + Windows kurulumu için. Çok kararsızım...
Bütün parçalar hazır, bir tek toplaması kaldı. Aslında birçok video izledim, neyin ne olduğunu biliyorum ama sadece bir şeyi kırarım diye korkuyorum. Bizimkiler bilgisayarcıya götür diyorlar. O da 150 TL istiyor montaj + Windows kurulumu için. Çok kararsızım...
Kendiniz montajlayın, ha, yok ben yapamam kesin bir şey kırarım diyorsanız adama götürün ama, sizin yapmanız çok daha iyi. Öğrenmiş olursunuz, herhangi bir sıkıntı da da bize danışabilirsiniz.
150₺ önemli bir para fakat elindeki sistemin düzgün ve garanti olabilmesi ile karşılaştırıldığında mühim bir para değil, kendine güvenmiyorsan kesinlikle git bilgisayarcı toplasın eğer müsaade ederse izleyip belki korkunu yenersin ve öğrenirsin bence.
Bilen tek bir arkadaş ya da tanıdığınız yok mu. Tanıdığa ya da arkadaşa 100 lira verin onunla yapın. 15 dakka ya sürer ya sürmez. Bilgisayarcının bu kadar basit bir şeye bu parayı istemesine hiç şaşırmadım. Zaten pc toplarkende maliyeti 1500 lük pc toplarsa sizden 6 7k alırlar. Korkunç yerler gerçekten.
Bilgisayarı toplamak kadar kolay bir şey yok benim bilgisayarımı 2 ay önce aldım bana ulaştığında sadece RAM takılıydı işlemciyi ekran kartını stok fanını falan ben taktım kaliteli videolar izleyerek sende yapabilirsin.
Bilen tek bir arkadaş ya da tanıdığınız yok mu. Tanıdığa ya da arkadaşa 100 lira verin onunla yapın. 15 dakka ya sürer ya sürmez. Bilgisayarcının bu kadar basit bir şeye bu parayı istemesine hiç şaşırmadım. Zaten pc toplarkende maliyeti 1500 lük pc toplarsa sizden 6 7k alırlar. Korkunç yerler gerçekten.