Bilgisayarı Çok Uzun Süre Açık Tutmak

MehmetKeram

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5 indiriyorum ancak eğer bilgisayar açık kalmazsa çok daha beklerim. Bugün sabah çıkmadan açık bıraktım, bir kaç saat sonra kendiliğinden kapamış, neden olduğunu bilmiyorum ama donanımsal bir şey değil diye düşünüyorum. Bilgisayarı nasıl uzun süre açık tutabilirim? Ayarları var mı? Bu arada oyunu steam'den indiriyorum.

GTA 5 indiriyorum ancak eğer bilgisayar açık kalmazsa çok daha beklerim. Bugün sabah çıkmadan açık bıraktım, bir kaç saat sonra kendiliğinden kapamış, neden olduğunu bilmiyorum ama donanımsal bir şey değil diye düşünüyorum. Bilgisayarı nasıl uzun süre açık tutabilirim? Ayarları var mı? Bu arada oyunu steam'den indiriyorum.
Benim yıllardır yaşadığım bir problemim var. Elimde bulunan dell inspiron 5537 modelli laptop'ım uyku moduna girdiğinde asla uyanmıyor ve güç tuşuna basılı tutarak kapatma mecburiyetinde kalıyorum. Ayrıca güç seçeneklerinden uykuya geçmeyi kapatsam bile bazen kendi kafasına göre geçeiliyor. Bir şey indireceğim zaman illaki laptop'ı aktif kullanmam gerekiyor. Bu soruna ve sizin sorunuza çözümü yıllar sonra buldum. Insomnia adlı bir program var ve bu program çalıştığı sürece pc asla ama asla uyu moduna geçmiyor. >>>> http://dlaa.me/Samples/Insomnia/Insomnia.zip

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı