Bilgisayarı çok zorlamayacak tarzda offline oyun önerisi

HeorTax

Decapat
Daha fazla  
Sabah dersleri bittikten sonra genelde kafeteryada öğlen dersini bekliyorum ve bu sırada oyun oynuyorum. Bilgisayarın uçak kaldırmasını istemediğimden biraz zorlamayacak olması yeterli. Mesela Hades 2 ve brotato oynuyordum bunlar bitti. Yeni oyun arıyorum. İlla bu tarzda olmak zorunda değil. Bu arada Xbox Game Pass'im var oradan da önerebilirsiniz.
Ekran kartı: RTX 4070.
İşlemci: R7 7840HS.
RAM: 16 GB.

Ultrakill önerebilirim stres atarsınız.
Doom Eternal da ultrakill ile aynı fakat daha güzel grafikleri 2'sinden birini oynayabilirsiniz.

FM24 iyi akar ama dikkat et dersteyken kafanda kadro planlaması yaparken dersi kaçırma

L4D2 güzel sarıyor veya RDR2 diyeceğim ama PC zorlamasın dedin ama yani pek zorlamaz sanki yani RTX 4070 de zorluyorsa ne bileyim.

L4D2 güzel sarıyor veya RDR2 diyeceğim ama PC zorlamasın dedin ama yani pek zorlamaz sanki yani RTX 4070 de zorluyorsa ne bileyim.
hayır fanların çok ses çıkarmasını istemiyorum başka insanlarda oluyor
yurda geçince tabi ki o tür oyunlar oynuyorum

AC serisi Forza serisi bakabilirsiniz. FPS limitli o kadar bağıracağını düşünmüyorum. SKYRİM baya iyidir ve fanları hiç çalıştırtmaz bile. TWD telltale baya güzeldir yine fanınız bile çalışmaz. LİMBO ve frostpunk bakabilirsiniz. Tomb rider ayarları fullemezseniz çok ses çıkarmaz onu da deneyebilirsiniz

Hayır fanların çok ses çıkarmasını istemiyorum başka insanlarda oluyor
Yurda geçince tabii ki o tür oyunlar oynuyorum.

O zaman L2D4 olur bende bugün yükledim keşke param olsa da kaca, k almasam Online olmuyor. Fena sardı.

Hepsi gamepass'te var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…