thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 18 Eylül 2022 #1 Malum okullar açıldı 1 hafta önce bilgisayarı fotoğraftaki gibi dolaba koydum. Parçalar takılı hiçbir parçayı çıkarmadım. Sıkıntı olur mu? Fotoğraf: Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2022
Malum okullar açıldı 1 hafta önce bilgisayarı fotoğraftaki gibi dolaba koydum. Parçalar takılı hiçbir parçayı çıkarmadım. Sıkıntı olur mu? Fotoğraf:
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 18 Eylül 2022 #11 thedeuss dedi: Gerek var mı hocam üşendim ya. Genişletmek için tıkla... Yan durduğu için sokete zarar vermesin diye tedbirli olmak maksadıyla dedim, çıkarmasan da olur. Artı 0 Eksi
thedeuss dedi: Gerek var mı hocam üşendim ya. Genişletmek için tıkla... Yan durduğu için sokete zarar vermesin diye tedbirli olmak maksadıyla dedim, çıkarmasan da olur.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 18 Eylül 2022 #12 Sıkıntı çıkarmaz hocam. Kullanacağınız zaman bilgisayarı aldığınızda tozlanmış olacak büyük ihtimal. Onu temizlerseniz sıkıntınız kalmaz. Artı 0 Eksi
Sıkıntı çıkarmaz hocam. Kullanacağınız zaman bilgisayarı aldığınızda tozlanmış olacak büyük ihtimal. Onu temizlerseniz sıkıntınız kalmaz.