L4A7 Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 736 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2020 #1 User Benchmark testlerinde AMD Radeon ekran kartımın derecesi ölçmüyor, sadece UHD 620'yi̇ ölçüyor. Bu da zaten performans testinden düşük notla çıkıyor. Benim amacım bilgisayarımı en iyi şekilde teste sokmak. Tavsiye isterim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2020
User Benchmark testlerinde AMD Radeon ekran kartımın derecesi ölçmüyor, sadece UHD 620'yi̇ ölçüyor. Bu da zaten performans testinden düşük notla çıkıyor. Benim amacım bilgisayarımı en iyi şekilde teste sokmak. Tavsiye isterim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Nisan 2020 #2 O yüzden User Benchmark önermiyoruz. PCMark kullanabilirsiniz, her şeyi test eder...
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.683 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 5 Nisan 2020 #3 Recep Baltaş dedi: O yüzden User Benchmark önermiyoruz. PCMark kullanabilirsiniz, her şeyi test eder... Genişletmek için tıkla... Ben de denedim ama ücretli sanırım. Bilginiz var mı?
Recep Baltaş dedi: O yüzden User Benchmark önermiyoruz. PCMark kullanabilirsiniz, her şeyi test eder... Genişletmek için tıkla... Ben de denedim ama ücretli sanırım. Bilginiz var mı?
L4A7 Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 736 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2020 #4 Recep Baltaş dedi: O yüzden User Benchmark önermiyoruz. PCMark kullanabilirsiniz, her şeyi test eder... Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim recep abi.Deneyeceğim
Recep Baltaş dedi: O yüzden User Benchmark önermiyoruz. PCMark kullanabilirsiniz, her şeyi test eder... Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim recep abi.Deneyeceğim