Kill Switch TR Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Yer Aydın 7 Ağustos 2023 #1 Oyun oynarken şarkı dinlemeyi seviyorum. Bu nedenle arka planda bilgisayarı fazla yormayan MP3 çalara ihtiyacım var. Bildiğiniz uygulama var mı?
Oyun oynarken şarkı dinlemeyi seviyorum. Bu nedenle arka planda bilgisayarı fazla yormayan MP3 çalara ihtiyacım var. Bildiğiniz uygulama var mı?
Liberteen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 2.053 Çözümler 9 Yer China 7 Ağustos 2023 #2 AIMP işinize yarayabilir. Artı 0 Eksi
mssfxwas Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 462 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #3 Windows Media Player. Artı 0 Eksi
TurkuazGül Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 158 Yer Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3600 XFX RX5700XT 8GB 32GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Yazar 7 Ağustos 2023 #4 Hocam bilgisayarı yormayan derken? Biraz tuhaf bir soru olmadı mı bu? Düşük sistemler için sorsan tamam diyeceğim. Artı 0 Eksi
Hocam bilgisayarı yormayan derken? Biraz tuhaf bir soru olmadı mı bu? Düşük sistemler için sorsan tamam diyeceğim.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #5 Kill Switch TR dedi: Oyun oynarken şarkı dinlemeyi seviyorum. Bu nedenle arka planda bilgisayarı fazla yormayan MP3 çalara ihtiyacım var. Bildiğiniz uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Spotify neden kullanmıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Kill Switch TR dedi: Oyun oynarken şarkı dinlemeyi seviyorum. Bu nedenle arka planda bilgisayarı fazla yormayan MP3 çalara ihtiyacım var. Bildiğiniz uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Spotify neden kullanmıyorsunuz?
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #6 Spotify kullanmanızı öneriyorum, hem kendi albümünüzü yaparsınız mis gibi dinlersiniz. Artı 0 Eksi
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2023 #7 Kill Switch TR dedi: Oyun oynarken şarkı dinlemeyi seviyorum. Bu nedenle arka planda bilgisayarı fazla yormayan MP3 çalara ihtiyacım var. Bildiğiniz uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Şarkıyı indirip Windows Media Player ile dinleyebilirsiniz en iyi alternatif bu Artı 0 Eksi
Kill Switch TR dedi: Oyun oynarken şarkı dinlemeyi seviyorum. Bu nedenle arka planda bilgisayarı fazla yormayan MP3 çalara ihtiyacım var. Bildiğiniz uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Şarkıyı indirip Windows Media Player ile dinleyebilirsiniz en iyi alternatif bu