Merhaba, sorunu bir süredir yaşıyorum bilgisayarı fişe takıyorum normalde hep fişe takınca yarım saniye süren bir cızırtı sesi olurdu bu olmamaya başladı. Fişe PC'yi takıp düğmesine basınca tepki vermiyor bir süre uğraşıyorum fişi çek tak yapıp bekliyorum PSU düğmesini kapatıyorum bir şeyler yapıyorum bir şekilde uzun uğraşlar sonucu PC açılıyor.
Sebebi nedir acaba zaten bilgisayarı zorlamıyorum ayrıca gözle görülür performans düşüşü yaşamıyorum. Arada açıldıktan sonra 1 2 dakika yavaş oluyor normal halinden ama o da düzeliyor hemen.
Şimdiden teşekkürler.
Not: Bilgisayar fişten çekili iken takıp açmaya çalışınca açılmıyor mesela dün kapatıp çekiyorum fişi bugün fişe takıp düğmeye basınca tepki vermiyor uğraşıyorum bir şekilde açılıyor.
Sebebi nedir acaba zaten bilgisayarı zorlamıyorum ayrıca gözle görülür performans düşüşü yaşamıyorum. Arada açıldıktan sonra 1 2 dakika yavaş oluyor normal halinden ama o da düzeliyor hemen.
Şimdiden teşekkürler.
Not: Bilgisayar fişten çekili iken takıp açmaya çalışınca açılmıyor mesela dün kapatıp çekiyorum fişi bugün fişe takıp düğmeye basınca tepki vermiyor uğraşıyorum bir şekilde açılıyor.