Merhabalar. Bilgisayarımın tüm bağlantılarını bir araya toplayan 3'lü priz var. Fakat o 3'lü prizde temassızlık var. Sürekli bilgisayarım fişten çekilmiş gibi oluyor. Aynısı bugün CS:GO'da başıma geldi ve fişten çekildikten hemen sonra fişi tekrar taktım oyuna girdiğimde fare ayarlarım oyun içi komutlar vesaire hepsi silinmişti. Bu durum bilgisayarıma da zarar verir mi? Şu ana kadar 4-5 kere başıma geldi bu olay. Bilgisayar yeni ve sistemim Palit 1650S'li Pollux 3T-10. 650W Agio PSU'ya sahip. Bilgilendirmelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Bilgisayarımın tüm bağlantılarını bir araya toplayan 3'lü priz var. Fakat o 3'lü prizde temassızlık var. Sürekli bilgisayarım fişten çekilmiş gibi oluyor. Aynısı bugün CS:GO'da başıma geldi ve fişten çekildikten hemen sonra fişi tekrar taktım oyuna girdiğimde fare ayarlarım oyun içi komutlar vesaire hepsi silinmişti. Bu durum bilgisayarıma da zarar verir mi? Şu ana kadar 4-5 kere başıma geldi bu olay. Bilgisayar yeni ve sistemim Palit 1650S'li Pollux 3t-10. 650W agio PSU'ya sahip. Bilgilendirmelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Makel, Viko veya Schneider marka kaliteli bir priz ile değiştirin kullanmakta olduğunuz prizi. Bozuk prize herhangi bir eşyanızı emanet etmeyin, kullanmayın o prizi.