Bilgisayarı flash bellekle açmak

Arkadaşlar bizim okulda tahtalar flash bellek ile açılıyor bunu bilgisayarıma da yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Amacım sadece flash bellek takılıyken kullanabilmek onun dışında ekran koruyucu olması.

Arkadaşlar bizim okulda tahtalar flash bellek ile açılıyor bunu bilgisayarıma da yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Amacım sadece flash bellek takılıyken kullanabilmek onun dışında ekran koruyucu olması.

İşletim sistemi?

Linux veya Chrome OS Flex ise USB'den boot edilebiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu video işinizi görür yüksek ihtimallen.

Anlamadınız hocam bir flash belleğe program atıyor Müdür yardımcısı. O flash bellek ile tahtayı açıyorsun.

Bu kilidi açıyor ama çıkarınca çalışmaya devam ediyor ben takınca çalışsın çıkarınca ekran koruyucuya geçsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…