Bilgisayardaki gereksiz dosyaları ve programları komple temizleyebileceğim, bilgisayarın hızlanmasında faydası dokunabilecek bir program önerebilir misiniz? Advanced Systemcare programına pek güvenemiyorum onun dışında olursa iyi olur.
CCleaner gibi programlardan zarar gelir mi? Program açıklamasında "bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı bir sistem elde edebilirsiniz" diye yazı var. Bu tarz programların doğru çalışma payı ne kadardır ve gerçekten faydası var mıdır, öneriyor...
Bilgisayardaki gereksiz dosyaları ve programları komple temizleyebileceğim, bilgisayarın hızlanmasında faydası dokunabilecek bir program önerebilir misiniz? Advanced Systemcare programına pek güvenemiyorum onun dışında olursa iyi olur.
Sıfırlayacaksanız işinizi görmeyecek, ben içinde çeşitli araçlar olduğu için verdim.
Kalıntılarıyla birlikte program kaldırma, başlangıçta otomatik çalışan programları görme, disk temizleme, boş klasörleri silme, silinmeyen dosyaları silme - kalıcı olarak silme, geçersiz kısayolları temizleme, aynı dosyaları silme, geçmişi temizleme, dosya kurtarma, oyun modu vs. hepsi içinde ücretsiz/reklamsız.