Bilgisayarı formatın ilk günü gibi tertemiz yapmak

Kral, bilgisayar parçaları elektrikle çalıştığından dolayı kullandıkça yıpranmaktadır. Yani asla ilk günkü kadar hızlı olmayacak ama istersen şu ankinden daha hızlı olabilir Yapman gereken şey bilinmeyen kaynaklardan uzak durmak, zaten Windows 10 kullandığına göre ekstra bir antivirüse ihtiyacın yok. Tabi güvenilir yazılımlar kullandığın ve güvenli sitelere girdiğin sürece. Onun dışında sistemi güncel tutmaya çalış. OC yapabilirsin sistemin destekliyorsa. Ne yaparsan yap her saniye bilgisayarının eskidiğini aklından çıkarma

Bilgisayar daha 5 aylık.

Bilgisayar daha 5 aylık.
Kral, bilgisayar ilk günkü kadar hızlı olur mu dedin bende yardımcı olmaya çalıştım. Bilgisayarın ilk günden 5 ay daha eski Eğer korsan oyunlarla ve güvenilmeyen site ve programlarla çok haşır neşir seniz bilgisayarınız değil 5 ay, 3 ayda bile yıllıkmış gibi olur.

Aslında benim yapmak istediğim bilgisayarı tertemiz yapmak. Ayrıca bilgisayara daha bir kere bile korsan indirmedim. Yok mu bir yolu?

Aslında benim yapmak istediğim bilgisayarı tertemiz yapmak. Ayrıca bilgisayara daha bir kere bile korsan indirmedim. Yok mu bir yolu?

Kral, sanırım sen bilgisayarındaki dosyalar karman çorman bir hale geldi, şimdi de temiz bir sayfa açmak istiyorsun. Yapacağın şey çok basit. Eğer virüs olmadığından eminsen, oyunların dosyalarını bir taşınabilir SSD veya HDD'ye yedekle yani herhangi bir şekilde yedekle(oyunları Steam'dan indirdiğini varsayıyorum). Sonra da denetim masasından bilgisayara temiz bir format atabilirsin. Bu arada Steam'i indirdikten sonra daha önceden Steam'in oyunları kurduğu klasöre yedeklediğin oyun dosyalarını atarsan sadece indire tıklaman yeterli olur. Gerisini Steam halleder.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…