Bilgisayarı formatlayınca Kaspersky lisansım silinir mi?

Emre Akl

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma format atmak istiyorum ama antivirüs programının gitmesini istemiyorum yeni almıştım. Yedeklenilebiliyor mu ya da hesabımı girince devam eder mi üyeliğim?
Anti-Virüs: Kaspersky.

Formattan sonra lisansı tekrar girdiğinizde etkinleşmeyebilir. Lisansların cihaz kullanım sınırlamasına takılabilirsiniz:

Bu arada oturum limiti gibi bir şey vardı sanırsam. Sonra mail atmamak için antivirüsden oturum çıkılıyorsa çıkın. Antivirüsü kaldırıp format atın.

Lisansınız 1 kişi ve 1 pc için ise format sonrası sorun yaşayabilirsiniz ama basit bir çözümü var. Kaspersky sitesinde oturum açtıktan sonra lisanslarım ya da cihazlarım gibi bir bölüm olması gerekir. Oraya girince lisansınızın bilgisayarınıza tanımlı olduğunu görebilirsiniz. Oradan eşleştirmeyi silmelisiniz. Sonrasında lisansınızı tekrar kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı