Bilgisayarı Günde 12 Saat Çalıştırmak Zararlı mı?

Değerler gayet iyi, 75 ve üstü derecede uzun süre çalışmadığı sürece sorun yok. Kaliteli PSU var ise daha da azalacaktır bu sorun.

İsterseniz ayda 12 saat -6/6 saat olmak üzere- 2 gün dinlendirerek bile 7/24 çalıştırabilirsiniz.

En fazla kasanın için bir tık daha fazla tozlanır onun dışında 75+ derece olmadığı sürece sorun yok.

2-3 ayda bir temizliğini yapıyorum kasa duvara yakın bunun için ne çözüm önerebilirsiniz?
Bu arada ağır oyunlar oynamıyorum ekran kartı yorulmasın diye kaliteden dengeliye çektim hem kalite hem performans için ve oyunlardaki FPS değerini sabitliyorum oynadığım oyunlar: ETS 2, LoL.
Unturned vs.

Tamam olur kapatırız.
Yardımlar ve önerileriniz için çok saolun.

Bir ara 12 gün aralıksız çalışmıştı bilgisayarım. Bir sorun olmadı. Sıcaklık hep 40-50 gidiyordu işlemci bazında. Bir sorun olmaz ısı değerleri iyiyse. Ancak sorun şu elektrik gitmesi. Elektriklere dikkat edin derim.

Bazen hiç elektrik gitmiyor ama köy olduğu için arada gidebiliyor gittiğinde yüksek voltaj gelmemesi için fişini çekiyorum elektrik gelirse takıyorum.

Birşey olmaz hocam bak dalgana.
İnternet kafede ki 24 saat çalışan bilgisayarlar ile bankalardaki 9 5 açık olan bilgisayarda toplansın onlarda zarar görmüştür filan aman diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…