Çözüldü Bilgisayarı güvenli modda başlatamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Engin.Erkurt

Hectopat
Daha fazla  
Bir nedenden dolayı driver i silip tekrar yüklemem gerekli. Bunun için güvenli Mod'a gireceğim fakat Shift'e basılı tutup yeniden başlat dediğimde oradan girip başlatma seçeneklerinden yeniden başlat diyorum. Normalde yeniden başlayıp ekrana bir liste geliyor. Oradan 4 tuşuna basıp geçiyosun ama bende o ekran gelmiyor direkt bilgisayar bir süre sonra kapanıyor, yeniden başlamıyor. Başka bir yöntem ile nasıl güvenli Mod'u açabilirim?

msconfig menüsünden ön yükleme seçeneklerinden yapmayı denedim fakat yine yeniden başlatmıyor. Kutucuğu tikleyip yeniden başlat dedim fakat yeniden başlamadı. Şuan kasa çalışıyor fakat görüntü yok. Reset atmalı mıyım?

Son düzenleme:
Çözüm
Biraz ilkelce olacak ama BIOS pilini ve 24 pinlik güç kablosunu söküp biraz bekleyip tekrar takın. Bunu bir nevi önbellek temizleme olarak düşünebilirsiniz.
Aygıt Yöneticisi - Görüntü Bağdaştırıcılarından sürücüye geri dön desem faydası olur mu?

Aygıt Yöneticisi - Görüntü Bağdaştırıcılarından sürücüye geri dön desem faydası olur mu?
Düzelmedi.

En son tekrardan driver sil yükle yaptım yine düzelmedi. Ben de Display-Port kablosunu tak çıkar yaptım, düzeldi. Bu kadar basit miydi cidden. Konu kitlenebilir.
Ayarlarda güncelleştirme ve güvenlik>kurtarma adımlarını izleyin. Şimdi yeniden başlat seçeneğine tıklayın.

1690461187856.png

Konuyu açmamın sebebi bir anda bilgisayarın siyah ekran vermesi ve geri açtığımda çözünürlüğün 1280x1024 olmasıydı. Biraz araştırdığımda driver kaynaklı olabileceğini öğrendim ve bunun için driver'ı silip geri yükledim fakat şuan durum hala aynı ne yapabilirim?

Hocam bilgisayara reset attığımda güvenli mod da açıldı ve ben de driver'ı silip tekrar yükledim.
Konuyu açmamın sebebi bir anda bilgisayarın siyah ekran vermesi ve geri açtığımda çözünürlüğün 1280x1024 olmasıydı. Biraz araştırdığımda driver kaynaklı olabileceğini öğrendim ve bunun için driver'ı silip geri yükledim fakat şuan durum hala aynı ne yapabilirim?
Biraz ilkelce olacak ama BIOS pilini ve 24 pinlik güç kablosunu söküp biraz bekleyip tekrar takın. Bunu bir nevi önbellek temizleme olarak düşünebilirsiniz.

Düzelmedi.

En son tekrardan driver sil yükle yaptım yine düzelmedi. Ben de Display-Port kablosunu tak çıkar yaptım, düzeldi. Bu kadar basit miydi cidden. Konu kitlenebilir.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı