X4TYPE Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 47 6 Ekim 2020 #1 Birkaç gün önce Java'ya güncelleme gelmişti, ben de silip tekrar yükleyerek yaptım güncellemeyi ondan sonra her açtığımda bu hata karşıma çıkıyor ama yeniden dene deyince gidiyor. Hiç çıkmamasını nasıl sağlarım yardımcı olur musunuz?
Birkaç gün önce Java'ya güncelleme gelmişti, ben de silip tekrar yükleyerek yaptım güncellemeyi ondan sonra her açtığımda bu hata karşıma çıkıyor ama yeniden dene deyince gidiyor. Hiç çıkmamasını nasıl sağlarım yardımcı olur musunuz?
W windows 10 delisi Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 479 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Hp Cenneti 6 Ekim 2020 #2 Buna bakabilirsin. Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası Bilgisayarım her açıldığında bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Windows 10 Pro 1903 sürümü. www.technopat.net
Buna bakabilirsin. Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası Bilgisayarım her açıldığında bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Windows 10 Pro 1903 sürümü. www.technopat.net
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 6 Ekim 2020 #3 Bir programı açmadan mı bu hatayı alıyorsunuz?
X4TYPE Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 47 6 Ekim 2020 #4 kerb dedi: Bir programı açmadan mı bu hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılınca otomatik olarak steam discord gibi 1-2 program daha açılıyor. windows 10 delisi dedi: Buna bakabilirsin. Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası Bilgisayarım her açıldığında bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Windows 10 Pro 1903 sürümü. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... burda"Visual C++ için hepsi bir arada paket: Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (Mar 2020) Download" bunu indirdim hepsini kurdum ama hala hatayı veriyor başka bir şey mi indirmem lazımdı? Son düzenleme: 6 Ekim 2020
kerb dedi: Bir programı açmadan mı bu hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılınca otomatik olarak steam discord gibi 1-2 program daha açılıyor. windows 10 delisi dedi: Buna bakabilirsin. Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası Bilgisayarım her açıldığında bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Windows 10 Pro 1903 sürümü. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... burda"Visual C++ için hepsi bir arada paket: Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (Mar 2020) Download" bunu indirdim hepsini kurdum ama hala hatayı veriyor başka bir şey mi indirmem lazımdı?