rohatbaba123 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 11 Ocak 2021 #11 Programla hızlandırılmaz bilgisayar. Gereksiz dosyaları silin hızlanır zaten.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 11 Ocak 2021 #12 Aleykümselam dostum. Gereksiz hizmetlerden kurtul. Eğer oyun oynamıyorsan farklı bir işletim sistemi kurup, keyfine bakabilirsin. Linux performanslı baya.
Aleykümselam dostum. Gereksiz hizmetlerden kurtul. Eğer oyun oynamıyorsan farklı bir işletim sistemi kurup, keyfine bakabilirsin. Linux performanslı baya.
sivrisnake4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 1.345 Çözümler 10 Yer denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 11 Ocak 2021 #13 8gb den az ramla win 10 kullanılmaz , çok hızlı istiyorsanız win xp ye geçin ama o da fazla eskidir. Win 7 ye geçmek zorundasınız.
8gb den az ramla win 10 kullanılmaz , çok hızlı istiyorsanız win xp ye geçin ama o da fazla eskidir. Win 7 ye geçmek zorundasınız.
MRBUGRAS Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Edremit Balıkesir Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #14 schlss dedi: 2 GB RAM ile Windows 10'mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... . noktaya tıkla.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 11 Ocak 2021 #15 Defrag yapın. Temizlik yazılımı kullanın. Tavsiyem KCS Toolbox daki ıron cleaner. Uzun zamandır defrag yapmadıysanız defrag yapın. Speed up your PC: O&O Defrag 24 alonedarkmaster dedi: Arkadaşlar selamünaleyküm. Benim bilgisayar 2 GB RAM, 32 Bit ama kasıyor. Hızlandıran program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Defrag yapın. Temizlik yazılımı kullanın. Tavsiyem KCS Toolbox daki ıron cleaner. Uzun zamandır defrag yapmadıysanız defrag yapın. Speed up your PC: O&O Defrag 24 alonedarkmaster dedi: Arkadaşlar selamünaleyküm. Benim bilgisayar 2 GB RAM, 32 Bit ama kasıyor. Hızlandıran program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 11 Ocak 2021 #16 MRBUGRAS dedi: Hiçbir program hızlandırma yapmaz. Hızlandırmak için ya hız aşırtma(önermem) ya da donanım yükseltme işlemi yapabilirsin. Ama 2 GB RAM ile kasması normal günümüz şartlarında. RAM'i 4 GB çıkartıp SSD takarsan 2 3 katı hızlanır PC. Genişletmek için tıkla... 4 GB bile az bence.
MRBUGRAS dedi: Hiçbir program hızlandırma yapmaz. Hızlandırmak için ya hız aşırtma(önermem) ya da donanım yükseltme işlemi yapabilirsin. Ama 2 GB RAM ile kasması normal günümüz şartlarında. RAM'i 4 GB çıkartıp SSD takarsan 2 3 katı hızlanır PC. Genişletmek için tıkla... 4 GB bile az bence.
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 11 Ocak 2021 #17 Öyle birşey olsaydı eski bilgisayarımı hiç satmazdım.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.102 Makaleler 3 Çözümler 61 11 Ocak 2021 #18 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!)
MRBUGRAS Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Edremit Balıkesir Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #19 sivrisnake4 dedi: 8 GB'den az RAM'la Win 10 kullanılmaz, çok hızlı istiyorsanız Win XP'ye geçin ama o da fazla eskidir. Win 7'ye geçmek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Windows 10 sistem gereksinimleri alakası yok. Xtron dedi: 4 GB bile az bence. Genişletmek için tıkla... Tabi 2GB ramli PC kullanan arkadaşın bütçesini düşünerek öyle yazdım.
sivrisnake4 dedi: 8 GB'den az RAM'la Win 10 kullanılmaz, çok hızlı istiyorsanız Win XP'ye geçin ama o da fazla eskidir. Win 7'ye geçmek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Windows 10 sistem gereksinimleri alakası yok. Xtron dedi: 4 GB bile az bence. Genişletmek için tıkla... Tabi 2GB ramli PC kullanan arkadaşın bütçesini düşünerek öyle yazdım.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 11 Ocak 2021 #20 alonedarkmaster dedi: Arkadaşlar selamünaleyküm. Benim bilgisayar 2 GB RAM, 32 Bit ama kasıyor. Hızlandıran program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... SSD.
alonedarkmaster dedi: Arkadaşlar selamünaleyküm. Benim bilgisayar 2 GB RAM, 32 Bit ama kasıyor. Hızlandıran program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... SSD.