Autoruns ve ISLC kullanılabilir, CCleaner'ı doğru ayarlamadığın sürece bir işe yaramıyor, bu üçü dışında hiçbir program doğru dürüst çalışmamakta, zaten iyi çalışan programların açıklamasında hızlandırma gibi unsurlar bulunmaz, çünkü bir program sistemi hızlandırmaz yapılan düzeltmeler ve ayarlar sistemin daha hafif çalışmasına yardımcı olur.
Wise Care 365 is an all-in-one system tune up tool. Speed up slow computer (laptop and desktop). Clean registry and junk files from your PC. Protect your privacy and make your PC more secure.
www.wisecleaner.com
Bunları yükleyip, sürücüleri güncellemeyi deneyebilirsiniz fakat jet olacağını sanmam.
Ben CCleaner kullanıyorum memnunum, ama bilgisayarda nasıl bir hızlanma beklediğine bağlı, arkadaşın da dediği gibi programlar sistemi hızlandırmaz düzeltmeler yapar.
Wise Care 365 is an all-in-one system tune up tool. Speed up slow computer (laptop and desktop). Clean registry and junk files from your PC. Protect your privacy and make your PC more secure.
www.wisecleaner.com
Bunları yükleyip, sürücüleri güncellemeyi deneyebilirsiniz fakat jet olacağını sanmam.
Hizmetler kapatılmalı anlarım ama Wise Care yerine CCleaner tercih ederdim şahsen, ikiside ayarlanırsa iyi programlar ama Wise Care'den şüpheliyim doğru dürüst kullanamadım programı.
Ben CCleaner kullanıyorum memnunum, ama bilgisayarda nasıl bir hızlanma beklediğine bağlı, arkadaşın da dediği gibi programlar sistemi hızlandırmaz düzeltmeler yapar.
Sisteminizde yaşadığınız performans düşüşü, kilitlenme, zararlı etkisi, uygulama hatalarından kaynaklanan sorunsalları analiz etmek ve performans iyileştirmesi, zararlı etkisini inaktif etmek için bize HijackThis yazılımı ile yaptığınız tarama Logunu burada paylaşmanız gerekmektedir...
Merhaba, Windows 10'u olabildiğince hafifleteceğiz, internettekilerin aksine biraz bilgi gerektirip yüksek bir performans sağlayan bir rehber olacak ilk olarak: 1 - Bloatware kaldırma (Debloat) Öncelikle GitHub'dan bu scripti indiriyoruz. NOT: Bu Script çokça test edilip onaylanmış bir...