Bilgisayarı hızlandırmak için program önerisi

mehmet0654

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayar hızlanması için hangi programlar önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir program herhangi bir şekilde sisteminizi hızlandıramaz.

Autoruns ve ISLC kullanılabilir, CCleaner'ı doğru ayarlamadığın sürece bir işe yaramıyor, bu üçü dışında hiçbir program doğru dürüst çalışmamakta, zaten iyi çalışan programların açıklamasında hızlandırma gibi unsurlar bulunmaz, çünkü bir program sistemi hızlandırmaz yapılan düzeltmeler ve ayarlar sistemin daha hafif çalışmasına yardımcı olur.

Bunları yükleyip, sürücüleri güncellemeyi deneyebilirsiniz fakat jet olacağını sanmam.

Ben CCleaner kullanıyorum memnunum, ama bilgisayarda nasıl bir hızlanma beklediğine bağlı, arkadaşın da dediği gibi programlar sistemi hızlandırmaz düzeltmeler yapar.

Hizmetler kapatılmalı anlarım ama Wise Care yerine CCleaner tercih ederdim şahsen, ikiside ayarlanırsa iyi programlar ama Wise Care'den şüpheliyim doğru dürüst kullanamadım programı.

Ben CCleaner kullanıyorum memnunum, ama bilgisayarda nasıl bir hızlanma beklediğine bağlı, arkadaşın da dediği gibi programlar sistemi hızlandırmaz düzeltmeler yapar.

Hocam sistemim yeni 8bin TL topladık M.2 SSD falan var bir anda yavaşladı ofis PC'si.

Hocam sistemim yeni 8bin TL topladık M.2 SSD falan var bir anda yavaşladı ofis PC'si.

M.2 SSD'de yavaşlama anormaldir bana göre, Kaspersky ile PC'yi tarayın, alttaki rehberleri uygulayın.
2. Rehber'de ki ISLC opsiyoneldir.

Benim onerim Windows 10 optimizer PC mi çok hızlandı ama doğru ayarı yap yoksa naneyi yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…